Connect with us

Sadržaj epizoda

TAJNE VINOVE LOZE 2. sezona 16. epizoda: Lina UBIJA Šandora, a Zoran joj POMAŽE da se REŠI TELA!

U ponedeljak, 18. april, od 21.00 na Superstar TV

Published

on

Tajne-vinove-loze-2-sezona-16-epizoda

Tajne vinove loze 2. sezona 16. epizoda: Kosta podseća Jelenu da mu je njen otac bio veliki prijatelj i da su njeni problemi i njegovi. On joj još kaže kako može da ih sluša, ali da je pametnije da pokušaju da ih reše. Jelena ga zabrinuto pita da li je ponovo nešto loše uradio, a on joj odgovara kako joj prošli put nije smetalo.

Veri stižu gosti iz inostranstva koje ona sa radošću dočekuje. Za to vreme, u Subotici, Kosta odlazi u kuću Tomovića. Dočekuje ga Ruža koja ga pita da li je gledan i da mu nešto poruči, pošto se o Jelenu neće omrsiti.

Nakon što se Šandor iznenada pojavio u Lininoj kući i pokušao da je ponovo siluje, ona je uzela nož i zarila mu ga u srce. Mada je u prvi mah bila u šoku od onoga što je uradila, Lina brzo dolazi sebi.

Vidimo je kako se ona i Zoran zaustavljaju autom u nekoj nedođiji. Odlaze do gepeka, otvaraju ga i gledaju u ono što su u njega spakovali. Da li Šandor definitivno mrtav? Pokušavaju li Lina i Zoran da se reše njegovog beživotnog tela?

U drugoj sezoni domaće serije “Tajne vinove loze” uloge igraju: Sloboda Mićalović, Vojin Ćetković, Milica Zarić, Nebojša Milovanović, Vanja Nenadić, Dragan Petrović, Anita Mančić, Dara Džokić, Marko Vasiljević, Mina Obradović, Luka Grbić, Jovo Maksić, Sena Đorović, Branislav Jerković, Dragan Sekulić, Nikola Kojo…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Advertisement