Connect with us

Sadržaj epizoda

TAJNE VINOVE LOZE 2. sezona 18. epizoda: Ruža PRONALAZI Linine SLIKE! Sledi ŠOK!

U sredu, 27. aprila, od 20.00 na RTS 1

Published

on

Tajne-vinove-loze-2-sezona-18-epizoda-B

Tajne vinove loze 2. sezona 18. epizoda: Ruža zove inspektora da se raspita da li je Šandor pronađen. Kaže kako je on njen preduzimač, želi da zna da li da traži novog ili, ako su ga našli, hoće da sazna da li ju je pokrao.

Marko dobija poziv od devojke, koja mu predlaže da što pre dođe do nje. Adrijana i on završavaju u krevetu.

Veri na telefon stiže fotografija na kojoj su Vuk i Jelena u prisnom zagrljaju. Odmah ga pita šta to treba da znači. On joj kaže da je juče bio u Subotici i pita je ko joj je poslao tu fotografiju. Pravda joj se kako je morao da ode zbog Koste, koji se previše mota oko njegove kuće, Jelene, Zorana Ruže.

Vera pita Vuka zašto ju je lagao. Ona misli da je njemu dosadno sa njom, jer kad god ne zna šta će ili misli da će ona da se uznemiri, on se spakuje i ode u Suboticu. Besna, govori mu da spakuje stvari i da smesta napusti njenu kuću.

Ona misli da Jelena želi da ga vrati i da se neće zaustaviti dok to ne ostvari. A i Vera smatra da je on gore srećniji. Međutim, Vuk joj govori da treba da bude svesna šta je sve uradio da bi njih dvoje bili zajedno.

Stefan se sprema da napravi zvrčku Smiljanićima. Otkriva njihovim neprijateljima kada planiraju da pošalju isporuku bina Francuzima.

Misteriozni čovek dostavlja na kućni prag Tomovića pošiljku. Ruža je pronalazi i u njoj ima šta da vidi. Reč je o fotografijama na kojima je uslikana Lina tokom seksa.

U međuvremenu, Tea će zanemeti od šoka kada bude videla video snimak na kojima se Kosta samopovređuje.

Ivan je nervozan zato što mu se Tea ne javlja. Kaže drugu kako ima loš osećaj.

U drugoj sezoni domaće serije “Tajne vinove loze” uloge igraju: Sloboda Mićalović, Vojin Ćetković, Milica Zarić, Nebojša Milovanović, Vanja Nenadić, Dragan Petrović, Anita Mančić, Dara Džokić, Marko Vasiljević, Mina Obradović, Luka Grbić, Jovo Maksić, Sena Đorović, Branislav Jerković, Dragan Sekulić, Nikola Kojo…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Advertisement