Connect with us

Sadržaj epizoda

TAJNE VINOVE LOZE 2. sezona 17. epizoda: Lina PRIZNAJE Zoranu da ju je ŠANDOR SILOVAO! Sledi OBRT…

U utorak, 26. aprila, od 20.00 na RTS 1

Published

on

Tajne-vinove-loze-2-sezona-17-epizoda-Zoran

Tajne vinove loze 2. sezona 17. epizoda: Inspektor govori Ruži da je Šandorov nestavak prijavila njegova supruga, sa kojom ima troje dece, što ovu šokira jer nije znala da je Šandor oženjen. Njegova žena je, takođe, rekla kako je na salašu imao sukob sa vlasnicom salaša, ali Ruža kaže kako ne zna ništa o tome.

Ruža zatim odlazi kod Zorana i Line da ih obavesti kako je Šandorova žena prijavila njegov nestanak. Zoran se brani pitanjem kakve veze njih dvoje imaju sa tim, a ona kaže kako je sigurna da neko od njih dvoje ne govori istinu.

Lina krivi Šandora što se previše mešao u posao, zadavao im probleme, ali Ruža joj kaže da to nije razlog da čovek nestane. Pogotovo što je njegova žena rekla da je imao sukob sa vlasnicom salaša, a kako ona nije ta žena – želi da sazna istinu. Međutim, Zoran joj govori da ih ostavi na miru.

Zoran govori Lini kako oseća da mu nešto prićutkuje i da oseća kako u njenoj priči fali neki deo. On kaže da ne veruje da bi Šandor tek tako došao na vrata i želi da sazna istinu, jer je uprljao ruke krvlju. Ali, Lina ostaje pri svome. Kaže da mu je sve rekla.

Pričajući o detinjstvu i odrastanju u domu, Snežana otkriva Veri kako je bila ljubomorna što Mirtea dolazi da nju obilazi i da je izvodi na sladoled. Vaspitačica ju je tešila kako je Mirtea obilazi Veru zato što je poznavala njenu majku. Međutim, Vera ne veruje u tu priču.

Bora kaže Vuku kako je saznao mnogo toga o Kosti i njegovim kriminalnim poslovima, ali da su njegovi izvori uvereni da nije bio u nikakvoj vezi sa Radulom. On smatra da je Kosta izmislio da je poznavao Jeleninog oca.

Jelena i Vuk se sastaju u restoranu. Ona mu se izvinjava zbog incidenta sa njenom advokaticom. Kaže da ju je pritiskala da joj pokaže njihove “crne knjige”, a da ona ne želi da bude sa njim u sukobu. Vera u tom trenutku poziva Vuka, ali on joj odbija poziv.

Zoran obaveštava Lini kako je rešio da se preda policiji, jer ne može više da podnese pritisak, budući da je dugo godina nosio na savesti jedno ubistvo. Lina mu na kraju ipak priznaje da ju je Šandor silovao.

U drugoj sezoni domaće serije “Tajne vinove loze” uloge igraju: Sloboda Mićalović, Vojin Ćetković, Milica Zarić, Nebojša Milovanović, Vanja Nenadić, Dragan Petrović, Anita Mančić, Dara Džokić, Marko Vasiljević, Mina Obradović, Luka Grbić, Jovo Maksić, Sena Đorović, Branislav Jerković, Dragan Sekulić, Nikola Kojo…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Advertisement