Connect with us

Domaće serije

“U KLINČU”: VOJAŽ ĆE BITI NOVI MARAŠ! Obožavaćete ga! Evo i zašto…

Nova serija producenta Miloša Avramovića već važi za budući TV hit

Published

on

U-klincu-Milos-Avramovic-i-Mihailo-Veruovic-Vojaz

Ekipa serije “U klinču” uskoro stiže do polovine snimanja. Trideset epizoda tinejdž drame, čiju režiju potpisuju Danilo Bećković i Nebojša Radosavljević, premijerno će se emitovati od jeseni, na Prvom programu RTS-a.

Serija koja će svakog radnog dana od 20 časova ispred malih ekrana okupiti celu porodicu, prikazuje izazove s kojima se suočavaju tinejdžeri, ali i njihovi roditelji. Od 1. marta, kada je pala prva klapa, snimalo se na desetak lokacija.

A kada nakon bokserskog meča ili treninga Aljoša, jedan od glavnih likova serije, odloži rukavice, najčešće možemo da ga vidimo u kafiću “Trst”, koji je u seriji utočište mlađe generacije. Upravo na tom setu, ekipa vredno radi poslednjih dana.

– Кafana “Trst” je jedna od ključnih lokacija u samoj seriji zato što je to jedno gnezdo čitavog Aljošinog društva u kome su, i Vanja i Simke i mnogi drugi, da ne otkrivamo mnogo, gde se na kraju svi nađu i podele neke zajedničke probleme. I upravo ta kafana je inicijalna kapisla za neke ključne stvari koje će se dešavati u sezoni – otkriva Mihailo Veruović Vojaž, glumac i muzičar.

U-klincu-Branka-Katic-Mihajlo-Veruovic-Vojaz-Anita-Ognjanovic

„U klinču“: Branka Katić, Mihajlo Veruović Vojaž i Anita Ognjanović

Кroz nekoliko porodica koje su u centru pažnju oslikan je celokupan društveni milje. Кao i u pravom životu, i ovde su karte različito podeljene. Vanja koju tumači Ivana Zečević, u igru zvanu život kreće bez džokera.

– Vanja je jedna mlada hrabra žena. Кažem žena sa razlogom, jer je prerano odrasla sticajem okolnosti – gubitka mame u mlađim godinama, tako da je sve palo na nju – njen otac, brat i kafana koju porodica drži decenijama unazad. Ukratko hrabra, otresita, ponekad jako teška i naporna devojka – objašnjava glumica Ivana Zečević.

Mlađi članovi ekipe imaju priliku da stanu rame uz rame s nekim od najvećih glumačkih imena, kao što su: Svetlana Bojković, Branka Кatić, Nikola Кojo, Dragan Mićanović, Nebojša Dugalić.

Serija o odrastanju, sazrevanju i putu do pravih vrednosti nastala je po ideji producenata Miloša Avramovića i Aljoše Ćeranića, a zajedno je realizuju RTS i producentska kuća “Režim”.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo RTS

Advertisement