Connect with us

Domaće serije

CRNA SVADBA ŠOK! Bruner iz serije IGRA SUDBINE odlučio KO će biti CRNI VOJVODA! Evo i KAKO!

Ovome se NIKO nije nadao! „Igra sudbine“ i „Crna svadba“ imaju tajnu vezu!

Published

on

Crna svadba 2

Crna svadba preko noći je osvojila srca publike, a među zvezdama ovog ostvarenja svoje posebno mesto našla je i trinaestogodišnja Anastasija Đurović.

Ona tumači lik devojčice Ide, a slava je, kako su rekli njeni drugari iz škole glume „Snežana i Nenad Nenadović“, nije nimalo promenila i redovno i dalje pohađa časove dva puta nedeljno. Zanimljivo je i to da je malu Anastasiju za rolu Ide, odnosno kasnije Crnog Vojvode, preporučio upravo nedavno preminuli glumac Nenad Nenadović, zvezda serije „Igra sudbine“, čiji će Bruner ostati upamćen kao jedan od najvećih TV negativaca.

– Neša me je predložio za ulogu u seriji „Crna svadba“. Došla sam jednog dana u školicu, a on mi je saopštio da im treba narandžasta devojčica i da su izabrali mene. Otišla sam na kasting, a nakon nekoliko meseci, stigao je poziv i za drugi krug audicije s glumcima. Odmah su mi rekli da sam dobila ulogu – kaže Anastasija.

Na snimanju „Crne svadbe“ provela je tri meseca.

Crna svadba finale

– Glumim specifičnu devojčicu. Znala sam šta treba da radim. Teška je priča ove serije, ali na kraju ima dobru poruku. Privatno verujem u Boga, idem na veronauku i u crkvu. Sve ovo shvatam kao glumu – naglašava Đurovićeva. Ona će posebno pamtiti kako su je prihvaćena od svojih starijih kolega: – Osećala sam se na snimanju posebno. Nisam imala tremu. Srećna sam što radila s velikim glumcima kao što su Jelena Đokić, Uliks Fehmiu, Toni Mihajlovski i Borka Tomović.

Anastasija je već igrala u studentskom filmu „Na margini“, ali želja joj je da se oproba i u pozorištu.

– Kod Neše i Sneže sam već četiri godine. Znala sam od malih nogu da želim da se bavim glumom. Škola mi je na prvom mestu, ali gluma me čini srećnom. Planiram da pokušam da je upišem – naglašava mlada glumica.

Ona s tugom priča o svom učitelju Nenadu Nenadoviću, koji je nedavno preminuo i nije video seriju.

– Neša se radovao kad sam dobila ulogu. Svima nam je bilo teško kad nas je napustio. On mi je bio kao drugi otac. Jedva je čekao da izađe „Crna svadba“. Moramo sada da guramo dalje, ali sam mu veoma zahvalna što me je uveo u svet glume i preporučio za ovu ulogu – zaključuje Anastasija Đurović.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin

Izvor Film i TV/Kurir

 

Advertisement