Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE ili TAJNE VINOVE LOZE? Gledaoci ODLUČILI koja serija je BOLJA! Evo i REZULTATA!

Glasanje traje još ČETIRI DANA! Odlučite se za vašu OMILJENU seriju!

Published

on

Igra sudbine Tajne vinove loze

Igra sudbine bez premca je serija koja je obarala sve rekorde gledanosti u protekle dve i kusur godina. Uzbudljive avanture u domu Kanačkih, spletke i peripetije sa potpisom Brunera, njegovog sina RiteraSofijeMatije i Donke, a sada i Nikše Korlata vodile su nas iz epizode u epizodu tokom tri sezone serije čije rejtinge do sada nije imala nijedan domaći TV projekat.

Zamerki je bilo i ima ih mnogo. Ipak, čini se da publike nikada ne manjka, jer po formatu „Igra sudbine“ zaista nudi sve ono što od serije ovog tipa gledaoci i očekuju. Intrigu, uspone, padove, spletke i srećne završetke. Ukratko – život. A iz pera Žarka Jokanovića tih ideja nikada ne manjka.

Prošle godine, međutim, konačno smo dobili i alternativu. Melodramu sa elementima trilera po ideji Dejana Karaklajića i po predlošku Mirjane Bobić Mojsilović koja je sa prvom sezonom uspela nemoguće – na trenutak je poljuljala uspeh i tron „Igre sudbine„. Recept je donekle sličan. Misterija iz prošlosti, borba za ljubav koja je glavnim junacima ostala uskraćena, sukob dve bogataške porodice i vino kao kopča. Dodatno, prelepi kadrovi Istoka i severa naše zemlje.

Ukratko, idelano smešana priča koja opija poput najboljeg vina. I dok je prva sezona zaista mogla da opije i pomuti nam sva čula, pa i um, te su na kratko gledaoci izgubili iz fokusa „Igru sudbine„, druga sezona, izgleda, baš kao što i Smiljanići tragaju za receptom za pravu Teodoru, još ne uspeva da pronađe onu idealnu aromu koja je publiku omađijala tokom prvog ciklusa.

Tako je „Igra sudbine„, kada je reč o rejtingu, koji je Žarko Jokanović nedavno javno objavio na svom instagramu, povratila suvereno mesto za koje se bori iz epizode u epizodu.

I dok takmičenje traje, a „Tajne vinove loze“ prebiraju po podrumima od Istoka do Severa za tajnim sastojkom koji će oplemeniti šušku i ponovo zamirisati Bagrinu njenom skupocenom aromom, pitali smo vas – koja serija vam je draža, i koju rađe gledate? „Igru sudbine“ ili „Tajne vinove loze„?

I nakon dvonedeljne ankete rezultati su tu. Od približno šest stotina pristiglih glasova, vas 61.67 odsto opredelilo se za seriju „Tajne vinove loze“, dok je ostatak od nekih 38.33 odsto glasalo za „Igru sudbine“. Anketa je još u toku, i traje do nedelje 24. aprila, tako da imate još malo vremena da ostavite svoj glas i možda PREOKRENETE REZULTAT!

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo/IMDb/Telekom

Izvor Film i TV

Advertisement