Connect with us

Sadržaj epizoda

TAJNE VINOVE LOZE 2. sezona 19. epizoda: Ruža i Vuk pokazuju Lini slike! Priznaće im da je ubila Šandora?

U četvrtak, 21. aprila, od 21.00 na Superstar TV

Published

on

Tajne-vinove-loze-2-sezona-19-epizoda

Tajne vinove loze 2. sezona 19. epizoda: Ruža poziva Vuka i pita ga da li može da što pre dođe u Suboticu. Kaže mu da nije u pitanju ni razvod, ni njeno negodovanje što je otišao kod Vere, već da postoji veliki problem.

Marko se interesuje kako stoje sa isporukom za Francuze, a Veljko mu kaže da imaju još tri dogovorene. To sve prisluškuje Stefan.

David dolazi kod Ivana i oslovljava ga “zvezdom”, što ovaj prokementariše kako je počeo da zvuči kao njegova keva. Drug mu kaže kako je siguran da njegova keva ne navija da se izvata sa Teom.

Snežana kaže Veri kako joj je čudno to što je bila samo sa Nenadom i Vukom, a poznaje ih iz vremena kada je bila klinka. Kaže joj kako njih dvojica nisu jedini muškarci na planeti.

Tea poziva Ivana i kaže kako nije bilo profesionalno što ga je dovela u situaciju da ga izbaci iz kuće, a zatim kaže kako je poenta njihove saradnje da izgrade poverenje. Ona smatra da bi trebalo da budu iskreni i poziva ga da se vide.

Stefan i Marko se prepiru zbog Andrijane. Marko kaže kako je mislio da su njih dvojica rešili taj problem, govori mu da sa Andrijanom nema ništa, osim što spavaju zajedni. On mu ne veruje, jer ga posećuje u vinogradu.

Ruža pokazuje Vuku fotografije koje je dobila i kaže mu kako nije najveći problem to što je Lina prevarila Zorana i što su to slike njenog seksa sa Šandorom, već što je ovaj misteriozno nestao. Njih dvoje pozivaju Linu, a zatim joj Ruža pokazuje fotografije i traži od nje da im objasni o čemu se radi.

U drugoj sezoni domaće serije “Tajne vinove loze” uloge igraju: Sloboda Mićalović, Vojin Ćetković, Milica Zarić, Nebojša Milovanović, Vanja Nenadić, Dragan Petrović, Anita Mančić, Dara Džokić, Marko Vasiljević, Mina Obradović, Luka Grbić, Jovo Maksić, Sena Đorović, Branislav Jerković, Dragan Sekulić, Nikola Kojo…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Advertisement