Connect with us

Strane serije

“ZEJNEP”: OTKRIVAMO SVE O NOVOJ TURSKOJ SERIJI! Istinita ljubavna priča USKORO NA TV PINK (TREJLER)

Od scenarista najgledanijih turskih serija u Srbiji, stiže novo ostvarenje

Published

on

Zejnep-turska-serija

Prateći trend veoma gledanih turskih serija koje su do sada prikazane, na TV Pink uskoro počinje emitovanje novog ostvarenja pod nazivom „Zejnep“. Scenario je zasnovan na istinitoj priči, na osnovu knjige Gulseren Budajičioglu “Devojka iza stakla”. Ekipu scenarista predvodi Ejlem Džanpolat koja je radila serije “Sila”, “Crna ruža”, “Polje lala” i “Ljubav i novac”, dok režiju potpisuju Čagri Bajrak i Murat Ozturk.

Ova neverovatna ljubavna priča prati Zejnep (Demet Ozdemir), prelepu devojku koja dolazi iz siromašne porodice, ali odgajana je u imućnoj porodici. Naime, kada je imala samo sedam godina, njena majka Sakine (Zuhal Genčer) prihvata ponudu Nermin, žene za koju radi, da suprugu Ekremu i njoj da Zejnep kako bi dobila priliku da se školuje i ima pristojan život.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Demet Özdemir (@demetozdemir)

Sakine je donela tešku odluku, ali se zadovoljila time da nastavi da viđa Zejnep, s obzirom na to da je nastavila da radi u Nemininoj i Ekremovoj vili kao čistačica. Zbog takve situacije, Zejnep odrasta rastrzana između dva sveta – sa jedne strane, dobila je prvoklasno obrazovanje, druži se sa bogatim društvom i živi u velelepnoj vili na Bosforu, ali sa druge strane, primorana je da krije tajnu o svom poreklu – niko od njihovih prijatelja iz visokog društva ne zna da je Zejnep usvojena.

Zejnep se zabavlja sa bogatim Farukom (Engin Hepileri), ali oseća teret jer čak ni njemu ne sme da kaže o svom poreklu i da joj Nermin i Ekrem nisu pravi roditelji. Mađutim, stvari počinju da se komplikuju kad joj Nermin, Ekrem i Faruk organizuju rođendansku proslavu iznenađenja. Zejnepina biološka majka Sakine se pojavljuje, a kada Zejnep izbegne da kaže istinu o njoj Faruku, Sakine odlazi slomljena, u strahu da gubi ćerku. Situacija se pogoršava kada Sakine sazna da je Faruk zaprosio Zejnep, a da Nermin podržava taj brak i njihov odlazak iz zemlje nakon što se venčaju, kako bi Zejnep sklonila od prave porodice.

U strahu da će izgubiti ćerku zauvek, Sakine ne odobrava brak sa Farukom. Kada sazna da zgodan momak iz njihovog kraja, Mehdi (Ibrahim Čelikol), traži devojku za brak, Sakine pokušava da ubedi Zejnep da ode na sastanak na slepo sa njim. Zejnep nevoljno odlazi na sastanak kako ne bi povredila Sakine, a Mehdi prihvata sastanak kako bi udovoljio svojoj mami. Kada se Zejnep i Mehdi sretnu, privlačnost između njih se ne može poreći.

Da li će se Zejnep udati za Faruka ili će potražiti sreću sa Mehdijem; da li će moći da okrene leđa Nermin  Ekremu i da se vrati siromašnom životu kod bioloških roditelja – saznaćete u novoj turskoj seriji „Zejnep“ koja počinje sa emitovanjem uskoro na Pinku!

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement