Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE HIT! STRAHINJA pokazao TRBUŠNJAKE! Poludećete kad VIDITE SLIKU! (FOTO)

Od ovih pločica zavrteće vam se u glavi!

Published

on

Igra sudbine Strahinja Ammar Mešić

Ammar Mešić simpatije publike je zadobio u seriji „Igra sudbine“. Ulogom Strahinje posebno je privukao pažnju ženskog pola, a sada je fotografijom koju je objavio na Instagramu, pokazao i zbog čega ga obožavateljke toliko vole.

Naime, Ammar je poznat kao neko ko vodi zdrav život i redovno vežba, a sada je otkrio kako se hranio zdravo 45 dana i da u tom roku nije jeo šećer i pio sokove, kao i da je vodio računa o hrani koju je konzumirao. Uz sve ovo je vredno vežbao, a rezultat su pločice na stomaku, na koje su devojke bukvalno odlepile.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ammar Mešić (@ammarsadvam)

Mešić je fotografijom, koja je nastala u kupatilu I na kojoj pozira bez majice, očigledno želeo da istakne svoje izvajano telo, zgodne trbušnjake, zategnute grudi i jake ruke, a ako je suditi po komentarima, u tome je uspeo.

“Najbolji si frajer na javoj sceni”, “Koliko si samo zgodan”, “Kako bih te potrošila zapar minuta”, “Ovakav jedan mi treba”, samo su neki od komentara koji su se nizali.

Domaća javnost imala je prilike i da ga upozna kao prvog glumca sa naših prostora, koji je bio deo čuvene serije „Igra prestola“, a još od tada, Mešića „bije glas“ da je jedan od najlepših i najzgodnijih glumaca novije generacije.

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Olja Lević, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Danica Maksimović, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Snežana Savić, Milica Tomašević, Ammar Mešić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Daniela Kuzmanović, Milan Bosiljčić, Danina Jeftić, Bojana Grabovac, Jugoslava Drašković, Lidija Vukićević, Tijana Maksimović, Ivan Tomić, Saša Joksimović, Stojan Đorđević, Marko Jovičić, Arsenije Tubić, Kristina Savić, Elvira Aljukić…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin/Kurir

Izvor Film i TV/Kurir

Advertisement