Connect with us

Sadržaj epizoda

TAJNE VINOVE LOZE 2. sezona 20. epizoda: Zoran PRIZNAJE Kosti da je UBIO Šandora! Jelena hvata Džej Di u laži…

U petak, 22. aprila, od 21.00 na Superstar TV

Published

on

Tajne-vinove-loze-2-sezona-20-epizoda

Tajne vinove loze 2. sezona 20. epizoda: Veljko kaže Veri kako Marko ceo dan visi na telefonu, smatra da je opterećen vezom sa Andrijanom. Govori joj i da bi trebalo da pokušaju da naprave vino sa običnom šuškom.

Advokatica Džej Di pita Jelenu zašto spava sa Vukom pod istim korovom. Ona se brani, govori joj kako je to njegova kuća i da ne može da mu kaže da spava u hotelu. Džej Di smatra da to šteti njihovom slučaju i da je ona samo zbog toga došla iz Beograda. Jelena je pita odakle ona zna da je Vuk došao u Suboticu, pošto joj ona nije rekla.

Zoran priča sa Kostom o Šandoru. Kaže mu da kada je čuo šta je uredio Lini, nije hteo da dozvoli da se to dogodi ponovo. Govori mu da je taj čovek monstrum. Kosta mu kaže kako ne treba da brine, u sigurnim je rukama.

Stefan odlaje informacije o transportu vina vinarije Smiljanić u Francusku…

U drugoj sezoni domaće serije “Tajne vinove loze” uloge igraju: Sloboda Mićalović, Vojin Ćetković, Milica Zarić, Nebojša Milovanović, Vanja Nenadić, Dragan Petrović, Anita Mančić, Dara Džokić, Marko Vasiljević, Mina Obradović, Luka Grbić, Jovo Maksić, Sena Đorović, Branislav Jerković, Dragan Sekulić, Nikola Kojo…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Advertisement