Connect with us

Sadržaj epizoda

TAJNE VINOVE LOZE 2. sezona 19. epizoda: Lina OTKRIVA Zoranu da ga je PREVARILA sa ŠANDOROM!

U četvrtak, 28. aprila, od 20.00 na RTS 1

Published

on

Tajne-vinove-loze-2-sezona-19-epizoda-online

Tajne vinove loze 2. sezona 19. epizoda: Ruža poziva Vuka i kaže mu da postoji veliki problem i da hitno mora da dođe u Suboticu. To raspiruje ljubomoru kod Vere, koja mu govori da ukoliko ode dobro razmisli da li će ponovo da joj se vrati.

Vuk gleda Linine eksplicitne fotografije i ne može da veruje svojim očima. Ruža mu govori da ucenjivači traže 10.000 evra ili će ih prijaviti policiji. Ona još kaže kako nije najveći problem to što je Lina prevarila Zorana sa Šandorom, već što je ovaj misteriozno nestao. Ako mu se nešto dogodilo, svi oni bi mogli da upadnu u velike probleme.

Vuk sa Ružom odlazi kod Line. Oni joj pokazuju fotografije i kažu joj da ne žele da se mešaju u njen i Zoranov odnos, ali da mora da im kaže istinu jer su ucenjeni. Ona kaže da joj je žao što se sve dogodilo, ali Ruža nastavlja da insistira da im kaže istinu.

Međutim, Lina prvi put pokazuje zube. Govori im kako joj je dosta svega, života sa mužem alkoholičarem i Tomovićima koji je smatraju robom, i da joj ne pada na pamet da im polaže račune. Vuk kaže Ruži da je najbolje da policija rešava problem sa ucenjivačima.

Zoran pokušava da razgovara sa Linom. Oseća da joj se nešto dešava, ali ona ga uporno odbija. Međutim, on ne odustaje i govori joj kako je ona njegov anđeo čuvar, da joj mnogo duguje u životu i da ne zna čime je zaslužio njenu dobrotu. Lina mu kaže da ona nije nikakav anđeo i priznaje mu da ga je prevarila sa Šandorom.

U drugoj sezoni domaće serije “Tajne vinove loze” uloge igraju: Sloboda Mićalović, Vojin Ćetković, Milica Zarić, Nebojša Milovanović, Vanja Nenadić, Dragan Petrović, Anita Mančić, Dara Džokić, Marko Vasiljević, Mina Obradović, Luka Grbić, Jovo Maksić, Sena Đorović, Branislav Jerković, Dragan Sekulić, Nikola Kojo…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Advertisement