Connect with us

Domaće serije

Konačno OTKRIVENO! Evo do KADA će trajati IGRA SUDBINE! Šokiraćete se od BROJA EPIZODA!

Kraj se NE NAZIRE!

Published

on

Igra sudbine već dve godine drži apsolutni rekord u gledanosti, budući da je najgledanija domaća serija u kontinuitetu. Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Sandra Bugarski, Vladan Savić i ostali glumci do sada su snimili 586 epizoda, što je rekord u domaćoj kinematografiji. Svi oni su spremni da po broju epizoda premaše čuvenu indijsku sapunicu „Mala nevesta“, koja drži svetski rekord sa čak 2.245 epizoda!

Luka Raco koji u „Igri sudbine“ glumi mladog zavodnika Aleksu Ožegovića, kaže da bi voleo da igra u ovoj seriji do kraja života!

– Nakon treće priželjkujem i četvrtu sezonu. Ma voleo bih da snimimo 50 sezona i da glumim u svakoj! Verujem da će tako i biti, ali mnogo toga zavisi i od publike – priča raspoloženi Luka i otkriva da gledaoce u nastavku treće sezone, koja se emituje od 4. februara na TV Prva, tek očekuju brojni preokreti.

– Iznenadio sam se kada sam pročitao scenario. Biće velikih promena u seriji, uključujući i one koje se tiču mog lika, ali to je tajna! Voleo bih da sam sličan Aleksi, jer je on idealan muškarac za svaku ženu. Trudim se da od njega nešto naučim i primenim u privatnom životu.

Na hiljade novih epizoda priželjkuje i njegova televizijska majka Milica Milša. Glumica, koja je na ekranu dočarala bogatu udovicu Adu Kanački, sigurna je da će „Igra sudbine“ biti srpska serija s najviše epizoda.

– Kao i Luka, volela bih da serija traje još sto godina! Treća sezona će imati čak 165 epizoda. Odlučili smo se za toliko jer su nam to gledaoci tražili. Zbog njih smo najgledaniji već dve godine i želimo da im se odužimo – priča Milša i dodaje da joj je drago što se dosta ljudi vezalo za Adu:

– Ona je heroina, hrabra žena, dobra majka, prijatelj… Bori se za porodicu i pravdu. Ada i ja smo slične po tome što ne trpimo nepravdu, ali ja nisam jaka žena poput nje.

Publika će treću sezonu „Igre sudbine“ u produkciji „Inovative“ gledati do 22. septembra. Zajedno sa prve dve sezone serija će imati 586 epizoda. Time će iza sebe ostaviti „Istine i laži“, koje imaju 332 epizode.

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Olja Lević, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Danica Maksimović, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Snežana Savić, Milica Tomašević, Ammar Mešić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Daniela Kuzmanović, Milan Bosiljčić, Danina Jeftić, Bojana Grabovac, Jugoslava Drašković, Lidija Vukićević, Tijana Maksimović, Ivan Tomić, Saša Joksimović, Stojan Đorđević, Marko Jovičić, Arsenije Tubić, Kristina Savić, Elvira Aljukić…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo/Prva/Aleksandar Krstović

Izvor Film i TV

Advertisement