Connect with us

Sadržaj epizoda

IGRA SUDBINE 478. epizoda: Zaviša je MRTAV? A evo i KO ga je UBIO!

Ovome se niko nije nadao!

Published

on

Igra sudbine 478

Igra sudbine 478. epizoda koja je na programu u petak 22. aprila od 20.00 donosi nam toliko uzbuđenja da će gledaocima biti potrebna stalna konekcija sa Kliničkim centrom Srbije da bi živi pogledali epizodu do kraja.

Luka saznaje da je Uni izvađena materica i da ona nikada neće moći da ima dete.

Odlazi kod nje i tamo zatiče Zavišu, koji ga verbalno provocira. Ne može da se kontroliše i između njih dvojice dolazi do fizičkog obračuna. Zaviša pada na pod, ostavljajući krvave tragove po podu, zbog čega je Una sigurna da je mrtav.

Pošto je Lila saznala da je Barbara rodila Aleksino dete, Ada je moli da to nikome ne govori, inače sa njom više neće razgovarati.

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Olja Lević, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Danica Maksimović, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Snežana Savić, Milica Tomašević, Ammar Mešić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Daniela Kuzmanović, Milan Bosiljčić, Danina Jeftić, Bojana Grabovac, Jugoslava Drašković, Lidija Vukićević, Tijana Maksimović, Ivan Tomić, Saša Joksimović, Stojan Đorđević, Marko Jovičić, Arsenije Tubić, Kristina Savić, Elvira Aljukić…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin

Izvor Film i TV

Advertisement