Connect with us

Sadržaj epizoda

Vreme zla 3. epizoda: Jedan Bogdanov potez ponovo će spojiti Milenu i Petra

U subotu, 30. aprila, od 20.00 na RTS 1

Published

on

Vreme zla 3. epizoda (subota, 30. april): Milena odbija da komunicira sa Petrom, zbog čega se on propija i žali prijatelju, pukovniku Đuriću.

Bogdan se u flešbekovima seća svog boravka u Moskvi – isleđivanja pred komisijom Kominterne u čijem sastavu je bio njegov bivši drug Đura Višnjić. U nizu flešbekova saznajemo da je on pod pritiskom izdao prijatelje.

Vladimir ostavlja Zoru. Bogdan odlučuje da napiše svoje mišljenje o stanju u Sovjetskom savezu pod Staljinom. Ivan dolazi u Valjevo i odbija da mu pomogne da taj rukopis objavi, ali mu pomaže Bora, koji ga štampa.

Nađa se kod profesorke španskog tajno sastaje sa nemačkim inženjerom Francom Rederom. Od Bore i Dušanke krije da ne uči španski, nego nemački.

Bogdan, odbačen od sestre, zeta i partije odlazi kod ujaka Miluna u selo Slavkovicu nadomak Valjeva. Milena, besna na Bogdana zbog objavljivanja rukopisa i toga kako će se odraziti na Vladimirovu sudbinu, odlazi sa Petrom na Taru u vikendicu pukovnika Đurića.

U seriji Vreme zla 3. epizoda glavne uloge igraju: Nada Šargin, Goran Šušljik, Goran Bogdan, Žarko Laušević, Nebojša Dugalić, Radovan Vujović, Isidora Simijonović, Nataša Ninković, Pavle Mensur, Pavle Čemerikić, Vule Marković, Miodrag Krivokapić i Jovana Balašević.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Izvor filmitv.rs

Advertisement