Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine 480. epizoda: ŠOK! Strahinja ljubi LENKU! Ali to nije SVE! I Uni se sprema iznenađenje!

Nada je konačno prošlost!

Published

on

Igra sudbine 480

Igra sudbine 480. epizoda koja se emituje u utorak 26. aprila od 20.00 na TV Prva doneće nam, kao i uvek, šok za šokom, ali jedan će biti van premca i takmičenja! Pogotovo za Nadu.

Dok Luka i Aleksa apeluju na Adu kanački da se staloži kako bi zajedničkim snagama nastavili borbu protiv neprijatelja koji su se jače nego ikada urotili protiv njih, Ljuštura kroji drugi plan. Onaj u kom će se u porodicu Kanački ponovo infiltrirati izdajnik, ali ovog puta iz redova same porodice. Cilj je da se neko iz porodice okrene protiv ostalih. Hoće li im to poći za rukom?

Za to vreme Oleg i Luka prave pakleni plan kako da doskoče Uni Zvrk, da bi se ona i Luka ponovo susreli. I uspevaju u tome, a kako otkrićete u narednoj epizodi.

U Kan Holdingu stiže nova bura. Strahinji je dosta čekanja. On se udvara Lenki, i odlučuje da napravi prvi korak – ljubi je. Biće to veliki šok za Nadu.

Ovog puta ni Barbara ne gubi vreme. Ima novog saveznika. Nećete verovati, ali reč je o Dobrici.

Cole govori Vidu da nije srećan što ga je Vukašin uvukao u njegove probleme.

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Olja Lević, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Danica Maksimović, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Snežana Savić, Milica Tomašević, Ammar Mešić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Daniela Kuzmanović, Milan Bosiljčić, Danina Jeftić, Bojana Grabovac, Jugoslava Drašković, Lidija Vukićević, Tijana Maksimović, Ivan Tomić, Saša Joksimović, Stojan Đorđević, Marko Jovičić, Arsenije Tubić, Kristina Savić, Elvira Aljukić…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin

Izvor Film i TV

Advertisement