Connect with us

Sadržaj epizoda

Kolo sreće 164. epizoda: ŠOK! Kosta je RAZOTKRIVEN! I to na Marine OČI! A evo i KAKO!

Momčilo će odigrati ključnu ulogu u onome što se sprema!

Published

on

Kolo sreće 164. epizoda koja je na programu TV Prva od 21.00 u utorak 26. aprila napokon će Božu vratiti kući, a Mari otvoriti oči. I to posle incidenta koji će ih sve ostaviti u šoku.

Drina pojašnjava Brki situaciju oko Mare. Kaže da je ona najbolja žena na svetu, ali da oko nje ima previše “ološa”.

Posle svih mrvica koje je dobijala, Branislava dolazi kod Kaline i zahteva da joj ispriča sve što zna o njenoj majci, ali i Persidinoj umešanosti u majčin odlazak iz sela.

Dok Mara potpisuje papir kojim će možda zapečatiti svoju sudbinu, u kuću Raketića dolazi Momčilo i sa vrata hvata Petra za gušu…

Boža se konačno vraća…

Glavne uloge u seriji “Kolo sreće” 163. epizoda tumače: Nela Mihailović, Voja Brajović, Ljiljana Dragutinović, Jadranka Selec, Ljubinka Klarić, Jana Milić Ilić, Zoran Pajić, Jelena Rakočević, Anja Mit, Jelica Sretenović, Milenko Pavlov, Goran Radaković, Andrej Šepetkovski, Vjera Mujović, Dubravko Jovanović, Tamara Radovanović, Tijana Pečenčić, Nikola Šurbanović, Miloš Đuričić, Nikola Malbaša, Ivan Zablaćanski, Ivan Ivanov, Jelena Puzić, Jovana Jelić, Dragana Đurđević, Rade Ćosić, Katarina Živković, Ivana Adžić i mnogi drugi.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin

Izvor Film i TV

Advertisement