Connect with us

Sadržaj epizoda

TAJNE VINOVE LOZE 2. sezona 21. epizoda: Lina na korak od priznanja! Evo šta policija smera…

U ponedeljak, 2. maja, od 20.00 na RTS 1

Published

on

Tajne-vinove-loze-2-sezona-23-epizoda

Tajne vinove loze 2. sezona 21. epizoda: Snežana odlazi kod Vere da se oprosti, pošto treba uskoro da se vrati u Ameriku. Kaže joj da je načula kako su se Mirtea i njena majka viđale, odnosno da su se tajno sastajale u Mihailovoj kući.

Dok su Maks i Nemanja u šetnji, doktor dolazi kod Vere da njenom sinu donese suplemente. Ispred kuće Nemanja i Maks se opraštaju. Maks govori Nemanji kako bi voleo da dođe u Ameriku da ga običe. Uzima ga za ruke i kreće da ga poljubi, ali u tom trenutku iz kuće izlazi doktor i prekida ih.

Inspektor Neven hapsi čoveka koji dolazi po novac koji je Vuk ostavio na mesto gde se dogovorio sa policijom. Ispostavlja se da je ucenjivač Šandorov prijatelj, koji je sa još jednim čovekom učestvovao u uceni.

Inspektor ispituje uhapšenog o tome gde je Šandor, ovaj mu govori da ne zna, ali da zna da ga je poslednji put video na gradilištu i da mu je tada rekao da ide kod Line.

Anja stiže sa drugaricom iz Francuske, zbog čega Vuk odlučuje da ostane još jedan dan u Subotici.

Ruža govori Lini kako nije ni svesna sa kakvim čovekom su imali posla. Na ivici snage, Lina joj priznaje da ju je Šandor ucenjivao i da je ona uzela novac iz sefa, te da će ga vratiti iako ne zna kako. Nakon što joj kaže da nju novac ne zanima i da neće o tome da priča, Ruža želi da zna da li se Šandor pojavljivao kod njih u kući pre nego što je nestao. Lina joj priznaje da jeste.

Nakon što je dobio službenu potvrdu da je Šandor poslednji put viđen blizu imanja Tomović, inspektor Molnar stavlja Linu na spisak osumnjičenih za njegov nestanak.

U drugoj sezoni domaće serije “Tajne vinove loze” uloge igraju: Sloboda Mićalović, Vojin Ćetković, Milica Zarić, Nebojša Milovanović, Vanja Nenadić, Dragan Petrović, Anita Mančić, Dara Džokić, Marko Vasiljević, Mina Obradović, Luka Grbić, Jovo Maksić, Sena Đorović, Branislav Jerković, Dragan Sekulić, Nikola Kojo…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Advertisement