Connect with us

Sadržaj epizoda

TAJNE VINOVE LOZE 2. sezona 23. epizoda: POLICIJA steže obruč oko Line! Na livadi PRONALAZI…

U sredu, 27. aprila, od 21.00 na Superstar TV

Published

on

Tajne-vinove-loze-2-sezona-23-epizoda

Tajne vinove loze 2. sezona 23. epizoda: Ivan daje Davidu da presluša aranžman koji mu je poslala Tea. On mu kaže da mu se dopada, što Ivan nije očekivao, jer se njemu ne sviđa.

Nakon što su je zvali Francuzi, Jelena poziva Marka i zahteva objašnjenje. On joj govori da je njihov kamion imao saobraćajnu nesreću u Nemačkoj i da su izgubili deo pošiljke.

Jelena je pod pritiskom, i pod dejstvom alkohola govori Anji kako ne može više da izdrži. Govori joj da mora da se vrati i da preuzme deo posla od nje.

Vera odlučuje da Marku kupi novi auto.

Mlada Mirtea zaustavlja Milicu, koja kao oparena skače od stola u Mihajlovoj kući. Zamišljena, govori kako u kući Verine majke nešto nije kako treba.

Inspektor Molnar ne veruje Lini. Posle razgovora sa njom, govori kolegi da idu kod javnog tužioca po nalog za pretres prvo salaša, a zatim i njene kuće.

Policija na livadi pronalazi dokaze o Šandoru

U drugoj sezoni domaće serije “Tajne vinove loze” uloge igraju: Sloboda Mićalović, Vojin Ćetković, Milica Zarić, Nebojša Milovanović, Vanja Nenadić, Dragan Petrović, Anita Mančić, Dara Džokić, Marko Vasiljević, Mina Obradović, Luka Grbić, Jovo Maksić, Sena Đorović, Branislav Jerković, Dragan Sekulić, Nikola Kojo…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Advertisement