Connect with us

Domaće serije

TOP 10 Najzgodnijih SRPSKIH GLUMACA po izboru HRVATICA! ŠOK! Biković NIJE PRVI, ali evo KO jeste!

Za ovim srpskim glumcima Hrvatice su POLUDELE!

Published

on

Naši zgodni glumci mame uzdahe žena ne samo u Srbiji, već širom regiona. Oni imaju neverovatan talenat i sve što je potrebno za uspeh, ali i izgled kojim su raspametili pripadnice lepšeg pola i u Hrvatskoj.

Na njihov šarm i izgled na malim i velikim ekranima nijedna žena ne može da ostane ravnodušna tvrde Hrvatice, a kada vidite o kojim je glumcima reč – sve će vam biti jasno.

Ovo je deset najzgodnijih srpskih glumaca prema izboru naših komšinica, a evo i šta su rekle o njima.

Milan Marić

Besa Milan Marić

Prvi na listi ubedljivo je 31-godišnji Milan Marić. Zgodan i talentovan, Marić je jedna od mladih nada beogradske glumačke scene, a poznat je i po ulozi Tome Zdravkovića u filmu „Toma“. Iako su mnogi kazali da su ga u tom filmu baš poružnili, Milan u stvarnom životu mami uzdahe žena gde god se pojavi.

Miloš Biković

Juzni-vetar-2-Ubrzanje-Milos-Bikovic3

Miloš Biković je 34-godišnji srpski glumac i producent najpoznatiji je po ulogama u filmovima „Južni vetar“, čiji je drugi nastavak krajem prošle godine prikazan u bioskopima, kao i u filmovima „Sunčanica“ u režiji Oskarom nagrađenog Nikite Mihalkova i „Bezdušni“. Svojim izgledom osvaja žene širom regiona, a zbog stila glume i fizičkog izgleda, upoređuju ga sa Leonardom Dikapriom i Džejms Dinom.

Petar Benčina

Ovog srpskog glumca Hrvatice najbolje pamte po ulozi u seriji „Pogrešan čovek“, ali ovaj markantni 37-godišnjak ima čime da se podiči. Glumio je u serijama „Komšije“ i „Psi laju, vetar nosi“, kao i u brojnim filmovima, a dobio je i ulogu u filmu „November Man“, gdje je glumio sa Pirsom Brosnanom. Glumi i u Beogradskom dramskom pozorištu, a za svoje je predstave osvojio tri nagrade „Tatjana Lukjanova“.

Viktor Savić

Ovaj 38-godišnji srpski glumac i reper miljenik je žena, a svoju je glumačku karijeru započeo još davne 2003. Studirao je glumu, a ostvario je značajne uloge u serijama „Montevideo, Bog te video!“, „Na putu za Montevideo“, „Montevideo, vidimo se!“ i „Budva na pjeni od mora“.

Nikola Rakočević

Srpski glumac Nikola Rakočević proglašen je jednim od vodećih mladih filmskih glumaca u Europi. Osim dobrog izgleda, ovaj 38-godišnjak neverovatno je talentovan, pa je primio brojne nagrade na međunarodnim filmskim festivalima, a Berlinski filmski festival ga je 2014. uvrstio među deset zvezda za nagradu Shooting Stars.

Aleksandar Radojičić

Aleksandar Radojicic Dinastija

Aleksandar Radojičić 34-godišnji je srpski glumac koji se proslavio ulogom fudbalera u filmu „Montevideo, Bog te video!“. Ovaj zgodni glumac hrvatskoj publici je poznatiji po ulozi voditelja u šou „X Faktor Adria“, koji se na RTL-u emitovao 2015. Od tada uzdišu za njim.

Miodrag Radonjić

Još jedna zvezda filmova i serije „Južni vetar“, Miodrag Radonjić, 32-godišnji je srpski glumac, a završio je Akademiju dramske umjetnosti u Beogradu. Zgodan i talentovan i on je još jedan srpski glumac u nizu koji je veliki miljenik žena u Hrvatskoj. Kažu da izgledom može da parira i svom kolegi iz filmova, Milošu Bikoviću.

Stefan Kapičić

Filmski, televizijski i pozorišni glumac Stefan Kapičić domaću publiku, a posebno žene, osvojio je ulogom u seriji „Larin izbor“. Zgodni 43-godišnjak u svojoj je karijeri odigrao preko 80 filmskih i televizijskih uloga, a najveći dosadašnji uspeh mu je uloga Kolosusa u holivudskim filmovima „Deadpool“ i „Deadpool 2“. Sve bi ga htele, ali Stefan je u srećnom braku s Hrvaticom, glumicom Ivanom Horvat.

Andrija Kuzmanović

Andrija Kuzmanovic Senke nad Balkanom 2

Andrija Kuzmanović (37) srpski je pozorišni, televizijski i filmski glumac koji se proslavio ulogom golmana Milovana Jakšića Jakše u filmu „Montevideo, Bog te video“, što mu je bila i prva filmska uloga. Ne bi mu oprostile…

Sergej Trifunović

Sergej Trifunović, 49-godišnji glumac i političar, ostvario je niz zapaženih filmskih uloga, među kojima je i uloga u filmu „Montevideo, Bog te video“, kao i uloge u kultnim filmovima „Bure baruta“, „Kad porastem biću kengur“ i „Karaula“. Glumio je i u hrvatskim serijama „Bitange i princeze“ i „Crno-beli svet“. Mnoge Hrvatice i za njim uzdišu.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Kinoist.ru/Nebojša Babić

Izvor Film i TV/Kurir

Continue Reading
Advertisement