Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine 482. epizoda: ŠOK! Ada saznaje da ju je Barbara SLAGALA! Evo i ŠTA!

Novi zaplet na POMOLU!

Published

on

Igra sudbine 482

Igra sudbine 482. epizoda koja se emituje na kanalu TV Prva od 20.00 u četvrtak 28. aprila vratiće prošlost u sadašnjost junaka najgledanije domaće serije. A evo i kako!

Ada saznaje da ju je Barbara slagala i da nije rodila dečaka, već devojčicu…

Tetka Lila saopštava Mili da joj je žao zbog svega što se desilo između Alekse i Barbare, kao i svega što se trenutno dešava, što Mili otvara sumnju da ima nešto što ona ipak ne zna.

Pančeta je došla kod Marijane u kancelariju i zahteva od nje da joj pruži šansu na televiziji.

Klaudija sreće Olega u biznis klubu i pokušava da ga navede da joj priča o svojoj majci Milki. Međutim, Oleg odbija da priča o tome sa nepoznatim ljudima.

Nada dolazi u posetu Nikši i u njegovom telefonu nalazi sumnjivu fotografiju sa ženom, koja mnogo podseća na nju.

Vasilisa daje nova uputstva muškarcu koji treba da zavede Nadu i tako da je otera iz Nikšinog života.

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Olja Lević, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Danica Maksimović, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Snežana Savić, Milica Tomašević, Ammar Mešić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Daniela Kuzmanović, Milan Bosiljčić, Danina Jeftić, Bojana Grabovac, Jugoslava Drašković, Lidija Vukićević, Tijana Maksimović, Ivan Tomić, Saša Joksimović, Stojan Đorđević, Marko Jovičić, Arsenije Tubić, Kristina Savić, Elvira Aljukić…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin

Izvor Film i TV

Advertisement