Connect with us

Sadržaj epizoda

Kolo sreće 166. epizoda: ŠOK! Kosta saznaje ko mu je PRAVA MAJKA! Da li je MOGUĆE da je to ONA?

Mara ipak nije Kostina majka?

Published

on

Kolo sreće 166

Kolo sreće 166. epizoda koja se na TV Prva emituje u četvrtak 28. aprila od 21.00 doneće neočekivan zaplet koji će pod svetlo sumnje baciti sve ono u šta smo verovali od početka emitovanja ove serije. Ko je u stvari Kostina majka?

Uspaničeni Kosta poziva Silviju i saopštava joj da hitno mora da dođe u pansion jer je došla Rosa koja se ponaša neuračunljivo. Kada joj se Kosta suprotstavi, ona mu udara šamar, uverena da je njegova majka.

Malo posle toga, u Petrovoj sobi će se naći i Brka…

Na jedvite jade, Bojan dovodi Maru u restoran, a dok se ona pita za koga je postavljen tako lep sto, Ljuba započinje prosidbu…​

Glavne uloge u seriji “Kolo sreće” 166. epizoda tumače: Nela Mihailović, Voja Brajović, Ljiljana Dragutinović, Jadranka Selec, Ljubinka Klarić, Jana Milić Ilić, Zoran Pajić, Jelena Rakočević, Anja Mit, Jelica Sretenović, Milenko Pavlov, Goran Radaković, Andrej Šepetkovski, Vjera Mujović, Dubravko Jovanović, Tamara Radovanović, Tijana Pečenčić, Nikola Šurbanović, Miloš Đuričić, Nikola Malbaša, Ivan Zablaćanski, Ivan Ivanov, Jelena Puzić, Jovana Jelić, Dragana Đurđević, Rade Ćosić, Katarina Živković, Ivana Adžić i mnogi drugi.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin

Izvor Film i TV

 

Advertisement