Connect with us

Sadržaj epizoda

IGRA SUDBINE Nikša sprema NOVI ŠOK za Adu Kanački! Ovome se NIKO nije NADAO!

Nikša još nije završio sa svim iznenađenjima koja je osmislio

Published

on

Igra sudbine Nikša Korlat (1)

Igra sudbine trenutno se pleše u ritmu koji diktira okoreli kriminalac i veliki neprijatelj Ade Kanački – Nikša Korlat. Međutim, uskoro će nam Nikša prirediti neočekivan šok i zasvirati melodiju koju niko nije očekivao. I to na nedavno obnovljenom festivalu Beogradsko proleće. Naime, glumac Boris Pingović učestvovaće na festivalu koji prati bogata tradicija, a koji će ovog puta na radost publike biti organizovan u beogradskoj MTS dvorani, iliti bivšem Domu sindikata.

Muzički festival „Beogradsko proleće“ sa 18 takmičara u novom ruhu biće održan u petak 29. aprila u velikoj sali MTS Dvorane, odnosno do skora Kombank Dvorane, a jedini glumac među muzičarima na ovoj manifestaciji biće upravo Boris Pingović.

Pingović će nastupiti kao kantautor sa svojom pesmom „Život“ za koju je pisao muziku i tekst.

On je na druženju s novinarima u MTS dvorani rekao da je jedna od kompozicija sa tog albuma upravo i pesma „Život“ koju će u petak premijerno izvesti na „Beogradskom proleću“.

Uz Pingovića na festivalu će nastupiti 17 muzičara među kojima će biti i poznati Lado Leskovar sa pesmom „Beograd, ti i ja“.

Na obnovljenom festivalu „Beogradsko proleće“, publika će u bivšem Domu sindikata, na istom mestu gde je manifestacija i rođena pre ravno 60 godina, moći da čuje, između ostalih, i Željka Vasića, Mirzu Selimovića Bojana Marovića.

Gledaoci će SMS porukama odrediti tri najbolja izvođača, koja će podeliti nagrade od 100.000, 200.000 i 300.000 dinara.

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Olja Lević, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Danica Maksimović, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Snežana Savić, Milica Tomašević, Ammar Mešić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Daniela Kuzmanović, Milan Bosiljčić, Danina Jeftić, Bojana Grabovac, Jugoslava Drašković, Lidija Vukićević, Tijana Maksimović, Ivan Tomić, Saša Joksimović, Stojan Đorđević, Marko Jovičić, Arsenije Tubić, Kristina Savić, Elvira Aljukić…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin

Izvor Film i TV

Advertisement