Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine 484. epizoda: Sofiji je zabranjen ulazak u ENGLESKU! Evo KO će joj pomoći da vidi MATIJU!

Hoće li Matija umreti bez pozdrava sa Sofijom?

Published

on

Igra sudbine Matija Sofija (1)

Igra sudbine 484. epizoda koja se na TV Prva prikazuje u ponedeljak 2. maja od 20.00 doneće nam 45 minuta novih iznenađenja, uzbuđenja i raznoraznih šokova. U centrifugi zvanoj Igra sudbine će se naći svi – od Ade, preko Mile, pa sve do Ritera i Sofije. A ko će iz nje izaći sa najmanje povreda – saznaćemo uskoro.

Sofija ima problema sa vizom prilikom odlaska u London, zbog čega joj Zaviša priskače u pomoć.

Barbara već kuje plan kako Aleksi da zagorča život i očekuje da joj Sara Berger pomogne u tome. Upravo na njena vrata, u terapeutsku ordinaciju, dolazi Mila na seansu.

Aleksa je shvatio da Mila nešto krije, jer je distancirana i hladna. Pošto je Lili dala reč da nikome neće reći Barbarinu i Aleksinu tajnu, odlučuje da mu ipak ništa ne kaže.

Ta tajna isto mori i Adu, koja želi da zajedno sa Ivanom nešto preduzme, kako bi sačuvala Aleksin i Milin brak. Mila dolazi kod Luke na fakultet i moli ga za pomoć.

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Olja Lević, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Danica Maksimović, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Snežana Savić, Milica Tomašević, Ammar Mešić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Daniela Kuzmanović, Milan Bosiljčić, Danina Jeftić, Bojana Grabovac, Jugoslava Drašković, Lidija Vukićević, Tijana Maksimović, Ivan Tomić, Saša Joksimović, Stojan Đorđević, Marko Jovičić, Arsenije Tubić, Kristina Savić, Elvira Aljukić…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin

Izvor Film i TV

 

Advertisement