Connect with us

Sadržaj epizoda

TAJNE VINOVE LOZE 2. sezona 25. epizoda: IVAN i TEA su sve intimniji! Hoće li pasti PRVI POLJUBAC?

U petak, 29. aprila, od 21.00 na Superstar TV

Published

on

Tajne-vinove-loze-2-sezona-25-epizoda

Tajne vinove loze 2. sezona 25. epizoda: Vera se raspituje kod Zorana i Ruže za ljude koji su radili sa Bovanom. Zoran joj kaže koga god da se seti taj je umro. Ona ih pita da li je bilo nekih žena. Vuk govori da nije, ali Ruža se setila Dojne.

Marko sa Andrijanom stiže kući, gde zatiče Nemanju. Pita ga šta je bilo kog doktora, on mu mrzovoljno odgovara da nije bilo ništa.

Jelena je sa Kostom u restoranu na sastanku, gde preko telefona razgovara sa Vukom. Govori mu da je stanje u firmi krajnje alarmantno, posle propalih isporuka Francuzima, te da to oboje znaju. Upozorava ga da ukoliko budu te informacije procurele u javnost, mogu izgubiti veliki broj važnih partnera.

Nakon njihovog razgovora, Vera pita Vuka šta je Jelena htela. On joj kaže da želi da sazove sastanak, pa zove i nju da prisustvuje kao poslovni partner.

Ivan snima svoj prvi spot. Oko njega su lepe devojke, ali njemu misli lutaju ka onoj koja je uspela da zaleči njegovo ranjeno srce. Na kraju vidimo scenu kako sa Teom drži pištolj, isto onako kako je to činio sa Kristinom. Hoće li pasti prvi poljubac?

Marko je poludio kada je čuo šta se dogodilo sa drugom isporukom vina za Francuze. Besan, on od Stefana i radnika koji je sa njim bio zadužen za točenje, traži objašnjenje. Oni ga nemo posmatraju.

Ruža i Vera odlaze kod nepoznate žene (verovatno Dojne), koja im govori da sve što su pričali za Tadiju su bile gluposti. One žele da znaju šta su to pričali.

Stefan želi da se povuče. Govori Florijanovom čoveku da ne želi više da radi za njih. On mu govori kako je u njega mnogo uložio da bi se tek tako povukao. Još mu kaže da to prenese Florijanu, iako on misli da mu neće dozvoliti da ode od njega.

U drugoj sezoni domaće serije “Tajne vinove loze” uloge igraju: Sloboda Mićalović, Vojin Ćetković, Milica Zarić, Nebojša Milovanović, Vanja Nenadić, Dragan Petrović, Anita Mančić, Dara Džokić, Marko Vasiljević, Mina Obradović, Luka Grbić, Jovo Maksić, Sena Đorović, Branislav Jerković, Dragan Sekulić, Nikola Kojo…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Advertisement