Connect with us

Sadržaj epizoda

TAJNE VINOVE LOZE 2. sezona 26. epizoda: Šta je Molnar saznao o KOSTI? Njegov PAKLENI PLAN je…

U ponedeljak, 2. maja, od 21.00 na Superstar TV

Published

on

Tajne-vinove-loze-2-sezona-26-epizoda

Tajne vinove loze 2. sezona 26. epizoda: Jelena drži sastanak na kojem prisustvuju Kosta, Vuk i Vera. Kaže im kako Francuzima nije stigla sva dogovorena roba, te da im stalno kasne isporuke. Imaju i novi problem, poslednja tura im nije ni stigla. Ona otvoreno pita Veru da li će njeni dogovori sa Francuzima biti ispoštovani ili ne.

Marko razgovara sa Nemanjom. Zabrinut je, jer mu se Vera ne javlja na telefon. Misli da se nešto ozbiljno dogodilo, čim je nema da se javi. Nemanja smatra da preteruje, da je isti kao ona, jer i njihova majka misli da se nešto desilo ukoliko se ne javi dva puta na dan. Uz to dodaje da kada se nešto stvarno dogodi, ona nikom ništa…

Nemanjin lekar dobija neprijatnu informaciju. Njegova medicinska sestra dolazi mu u ordinaciju i otkriva mu šta se o njemu pojavilo na Fejsbuku.

Inspektor Molnar poziva Vuka i kaže mu da je pronašao nešto o Kosti i pita ga kada može da dođe kod njega. Uprkos što je sa Verom na ručku, on mu govori da može odmah da dođe.

U drugoj sezoni domaće serije “Tajne vinove loze” uloge igraju: Sloboda Mićalović, Vojin Ćetković, Milica Zarić, Nebojša Milovanović, Vanja Nenadić, Dragan Petrović, Anita Mančić, Dara Džokić, Marko Vasiljević, Mina Obradović, Luka Grbić, Jovo Maksić, Sena Đorović, Branislav Jerković, Dragan Sekulić, Nikola Kojo…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Advertisement