Connect with us

Sadržaj epizoda

Vreme zla 4. epizoda: Petar dobija nalog iz Moskve da likvidira Bogdana!

U nedelju, 1. maja, od 20.00 na RTS 1

Published

on

Vreme zla 4. epizoda (nedelja, 1. maj): Milena i Petar se vraćaju sa Tare u Beograd.

Vladimir, nakon razlaza sa Zorom, menja žene koje nalazi na ulici. Dvoumi se da li da ode kod Bogdana u Valjevo, ali ga uvek nešto spreči u tome.

Petar shvata da mu je provaljena veza za sprovođenje zadatka u Bugarskoj. Pokušava da angažuje Ivana da obavi taj zadatak. Shvativši da ga prate nemački agenti, dolazi kod šifrantkinje Rahele.

Vladimir posećuje Milenu i Vukašina koji mu daje novac.

Ivan se svađa sa Verom zbog njene afere sa doktorom koji joj leči majku. Setivši se afere sa mladom Francuskinjom Katrin u Parizu, odluči se da prihvati Petrovu ponudu.

Petar dobija nalog iz Moskve da likvidira Bogdana. Milena primećuje da se sa njim nešto događa. On pokušava da prolongira to ubistvo, ali ga pritiskaju. Angažuje svog agenta da mu nađe nekog ko bi bio pogodan za Bogdanovu likvidacuju. Na sastanak dolazi Miško. Shvativši da je to Borin sin, Petar odustaje od poveravanja tog zadatka Mišku. Nemci stežu obruč oko Jugoslavije.

Milena i Petar još jednom odlaze na Taru, sada po snegu.

U seriji Vreme zla 4. epizoda glavne uloge igraju: Nada Šargin, Goran Šušljik, Goran Bogdan, Žarko Laušević, Nebojša Dugalić, Radovan Vujović, Isidora Simijonović, Nataša Ninković, Pavle Mensur, Pavle Čemerikić, Vule Marković, Miodrag Krivokapić i Jovana Balašević.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Izvor filmitv.rs

Advertisement