Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine 486. epizoda: Mila saznaje CELU ISTINU o Barbari Aleksi! A evo i od KOGA!

Barbaru čeka veliki šok

Published

on

Igra sudbine 486

Igra sudbine 486. epizoda koja na TV Prva stiže u sredu 4. maja od 20.00 u terminu koji svi željno iščekujemo doneće nam niz novih tajni, pogrešnih saveza i strastvenih osveta. A evo čija će biti prva.

Iako je Aleksa možda pomišljao da kaže Mili istinu, ona ga je preduhitrila. Saznala je sve i spremna je za naredni potez. A hoće li biti pogrešan, saznaćemo u narednoj epizodi serije „Igra sudbine“.

Luka nije tako naivan, pa je tako odmah pokazao zube pred Barbarom, bacivši joj opasku da je on stric njenoj i Aleksinoj ćerki, time stavljajući do znanja da sve zna. Katarina je takođe preuzela inicijativu da se raspita o Barbari, ne bi li pomogla Mili, pa je zato Katarina pitala Vida i Žaklinu da li znaju nešto više o njoj.
Barbara krivi Saru da je rekla Luki za svoju i Aleksinu ćerku, ali ni ne sluti da je tu informaciju otkrio zapravo Vukašin. Barbara objavljuje rat svojoj jedinoj dosadašnjoj saučesnici Sari.

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Olja Lević, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Danica Maksimović, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Snežana Savić, Milica Tomašević, Ammar Mešić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Daniela Kuzmanović, Milan Bosiljčić, Danina Jeftić, Bojana Grabovac, Jugoslava Drašković, Lidija Vukićević, Tijana Maksimović, Ivan Tomić, Saša Joksimović, Stojan Đorđević, Marko Jovičić, Arsenije Tubić, Kristina Savić, Elvira Aljukić…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo Prva IMDb/Aleksandar Krstović

Izvor Film i TV

Advertisement