Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine 485. epizoda: ŠOK! Riter ima UŽASNE vesti za ADU! Evo i KOJE!

Ovo će je skupo koštati!

Published

on

Igra sudbine 485

Igra sudbine 485. epizoda koja se na TV Prva prikazuje u utorak, 3. maja od 20.00 sprema novu seriju šokova od kojih će nam zastati knedla u grlu i dah u plućima. A kada ćemo ponovo prodisati zavisi samo od toga šta će se dogoditi u nastavku najgledanije domaće sapunice.

Za početak, stvari između Barbare i Alekse se dodatno komplikuju. Ada je saznala da Barbara nije rodila sina, već ćerku. Time su konačno potvrđene sumnje Kanačkih da to dete zaista postoji.

Luka objašnjava Aleksi da Mila to ne sme saznati od nikoga drugog osim od njega. Hoće li Aleksa smognuti dovoljno snage za ovo priznanje. Za to vreme, vidimo Barbarin veliki plan na delu. Ona nagovara svoju prijateljicu Saru Berger da zavede nekoga od braće Kanački kako bi unela novi haos u dom Ade Kanački.

Hoće li joj ovo zlo poći za rukom?

Nikšina devojka Vasilisa Smolenski traži od Ljušture da je poveže sa Riterom. Da li to Vasilisa okreće leđa Nikši? Je li došlo vreme da potraži novog saveznika?

Ada kanački ima neočekivanog gosta – Ritera. On joj otkriva da zna ko je ubio njenog brata Dalibora i zbog čega, ali da će je ta informacija skupo koštati. Hoće li Ada pristati na ovu ucenu?

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Olja Lević, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Danica Maksimović, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Snežana Savić, Milica Tomašević, Ammar Mešić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Daniela Kuzmanović, Milan Bosiljčić, Danina Jeftić, Bojana Grabovac, Jugoslava Drašković, Lidija Vukićević, Tijana Maksimović, Ivan Tomić, Saša Joksimović, Stojan Đorđević, Marko Jovičić, Arsenije Tubić, Kristina Savić, Elvira Aljukić…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo Prva IMDb/Aleksandar Krstović

Izvor Film i TV

Advertisement