Connect with us

STARS

IGRA SUDBINE ŠOK! Višnja prebolela i MARINKA i KOMARCA! A evo i sa KIM! Iznenadićete se!

Ovome se NIKO nije nadao!

Published

on

IGRA SUDBINE ŠOK! Višnja prebolela i MARINKA i KOMARCA! A evo i sa KIM!

Glumica Jelena Đukić, poznata kao Višnja iz serije „Igra sudbine„, nakon razvoda od Milorada Milinkovića, sa kojim ima i ćerku, ponovo je zaljubljena.

Glumica Jelena Đukić je trenutno u vezi sa Markom Todorovićem, sa kojim ju je upoznala jedna zajednička prijateljica. Marko inače trenutno živi u Kanadi, što je za ovaj par predstavljalo veliki izazov.

– Još jedan izazov za nas bio je taj što on ne živi u Srbiji, pa je upoznavanje, odnosno prepoznavanje, uglavnom teklo preko Vajbera – otkriva Jelena za i nastavlja:

– Marko je beskrajno šarmantan i duhovit čovek, to je prvo što sam primetila, a pre svega je neko ko voli ljude i život na sličan način kao i ja. Ušao je u moj život u trenutku kad sam se osećala stabilno i zadovoljno. Imala sam u tom momentu sve što mi je bilo potrebno, sem nekog ko će zajedno sa mnom da umnoži to zadovoljstvo i da nastavimo zajedno da koračamo kroz naredne životne izazove. Lako se dogovaramo oko svega, i različitosti u karakteru prevazilazimo na lagan način, bitno je da nije komplikovano. Zreli smo ljudi, slični smo i to izgleda kao dovoljna osnova za zdrav odnos. Oboje imamo brakove iza sebe i verujem da smo u njima nešto naučili – dodaje glumica.

Iako ne pripada umetničkom svetu, Jelenin novi izabranik pokazuje puno razumevanja za posao kojim se ona bavi:

– Zbog širine obrazovanja i vaspitanja koje poseduje, razume moj poziv i obaveze koje imam. Shvata da nije lako biti glumica. Ume da prepozna kvalitet onoga što gleda, čak ima tačan, gotovo nepogrešiv utisak o nekoj sceni ili glumcu – zaključuje Jelena.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo Prva IMDb/Aleksandar Krstović

Izvor Film i TV

 

Advertisement