Connect with us

STARS

Igra sudbine: POGLEDAJTE kako su Ada i Božidarka izgledale kao MISICE pre 30 godina! Iznenadićete se!

Kao Lara i Đina bile su ljute rivalke

Published

on

Milica-Milsa-i-Jugoslava-Draskovic-Igra-sudbine

Milica Milša i Jugoslava Drašković, zvezde sapunice “Igra sudbine”, ostvarile su se u brojnim, i te kako zapaženim ulogama. A mnogi se rado sećaju njihovog pojavljivanja u jednoj od najpozntijih domaćih serija “Srećni ljudi”.

Glumice su maestralno odigrale uloge misica, a na čuvenom Izboru za Mis pobedila je Đina Golubović, prva i druga pratilja bile su Lara Simonović i Katarina Keti Babović (Ivana Mihić).

Od ove hit scene prošlo je gotovo 30 godina, a danas su samo Milica Milša i Jugoslava Drašković ostale u glumačkim vodama.

Milica je karijeru na TV počela u serijama “Bolji život” i “Srećni ljudi”, te filmu “Tesna koža”, a igrala je je i drugim projektima Siniše Pavića “Porodično blago”, “Bela lađa” i “Junaci našeg doba”. Glumicu je oduvek krasio prepoznatljiv osmeh, beo aristokratski ten i duga crna kosa po kojoj je i dan danas prepoznatljiva.

Milica-Milsa-i-Jugoslava-Draskovic-Srecni-ljudi

Milica Milša, Jugoslava Drašković i Ivana Mihić u seriji „Srećni ljudi“

– Glumicu u meni najpre su prepoznali Tamara Bakić i Dragan Timotijević Belmondo, dok sam se još bavila manekenstvom i savetovali me da upišem akademiju. Upisala tri fakulteta, fizičku hemiju, Francuski jezik i književnost i glumu. Kad sam pitala mamu šta sada da raditim, jer je nemoguće studirati tri fakulteta istovremeno, ona mi je rekla: “tamo gde se budeš osećala kao kod svoje kuće, to je tvoj fakultet”. Šta sam izabrala – znate – ispriča je Milica.

Jugoslava Drašković je prvo igrala epizodnu ulogu u seriji “Srećni ljudi”, pa nakon toga u uskočila u kožu Đine Golubović umesto Dubravke Mijatović. Njoj je gluma danas samo hobi, a posvetila se porodičnom biznisu i vodi distributersku kuću.

Milica-Milsa-i-Jugoslava-Draskovic-Srecni-ljudi-2

– Serija se reperizirala bezbroj puta, tako da ljudi nisu imali priliku da me zaborave. Sada je situacija malo drugačija i deca koja ne pamte “Srećne ljude” danas me po ulici dozivaju sa Božidarka i Brzutka. U seriju “Srećni ljudi” upala sam takoreći preko noći. Bila sam isključivo koncentrisana na to da dobro obavim zadatak. Najviše se sećam dobrog raspoloženja i šala Bate Živojinovića – rekla je Draškovićeva.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo RTS

Izvor Mondo

Advertisement