Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine 487. epizoda: Una je saznala da će je Luka prevariti! A evo i sa KIM! Sledi HAOS!

Hoće li se još jedna veza loše završiti zbog Barbare?

Published

on

Igra sudbine 487

Igra sudbine 487. epizoda koja se emituje na TV Prva u četvrtak 5. maja od 20.00 priprema nam solidan broj iznenađenja za neočekivan broj minuta koje nas očekuju. Iako je Ada u poslednjem kadru prethodne epizode završila u krevetu bez svesti i pulsa ispostaviće se da je, ipak, preživela još jedan žestok udarac. Ali to nije ono najgore što nas čeka u novoj epizodi.

Luka je rešio da se pozabavi Aleksinim problemom i da mu pomogne u pronalaženju izlaza iz ove bezizlazne situacije. Nažalost, na svoju štetu.

Taman što bude krenuo da realizuje svoj plan, a on se tiče navođenja Barbare na tanak led, njegovo lažno „nabacivanje“ Barbari iz prikrajka će čuti – Una Zvrk. I naravno, pomisliti sve najgore.

Mila otkriva Katarini da je sve gotovo i da Barbara i Aleksa imaju vanbraćnu ćerku. Iako joj Katarina sugeriše da ne čini gluposti, MIla je rešena da ovog puta ne odustane od svojih namera.

Da li se u njenom – Znam ja šta mi je činiti – možda krije RAZVOD?

Ipak, Ada će odlučiti da izgladi stvar, i da za sve što se dogodilo preuzme krivicu na sebe. Hoće li to odgovoriti Milu i spasti njihov brak?

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Olja Lević, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Danica Maksimović, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Snežana Savić, Milica Tomašević, Ammar Mešić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Daniela Kuzmanović, Milan Bosiljčić, Danina Jeftić, Bojana Grabovac, Jugoslava Drašković, Lidija Vukićević, Tijana Maksimović, Ivan Tomić, Saša Joksimović, Stojan Đorđević, Marko Jovičić, Arsenije Tubić, Kristina Savić, Elvira Aljukić…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo Prva IMDb/Aleksandar Krstović

Izvor Film i TV

Advertisement