Connect with us

Sadržaj epizoda

TAJNE VINOVE LOZE 2. sezona 28. epizoda: Tea i Ivan se LJUBE! Šta li će reći Kosta?

U sredu, 11. maja, od 20.00 na RTS 1

Published

on

Tajne-vinove-loze-2-sezona-28-epizoda

Tajne vinove loze 2. sezona 28. epizoda: Kosta privodi lika koji tajno fotografiše Vuka Tomovića. Želi da zna ko je i za koga radi. Ovaj mu odgovara da ga je detektiv i da ga unajmila advokatica Jelene TomovićDžej Di. Ona mu je naredila da prati Vuka, dok ne pornađe nešto sumnjivo, nekakvu prljavštinu, koja će joj pomoći u slučaju njene klijentkinje. Kosta obaveštava Jelenu da je njena advokatica unajmila detektiva da prati Vuka i da bi bilo dobro da to reši, pre nego što njen bivši muž sazna.

Umorna od svega i pod pritiskom griže savesti, Lina konačno priznaje Ruži da je ubila Šandora. Ona joj govori da je će biti uz nju i da nema razloga da se plaši.

Vera je uplašena za Nemanju. Ona govori Mirtei da je toliko vikao na nju kada se vratila iz Subotice kao da nije normalan, te da sumnja da ovog puta nešto zaista nije u redu sa njim. Nema ga ceo dan, a i ne javlja joj se na telefon. U tom trenutku, kod nje dolazi Steva, koji joj otkriva da je Andrijana ostavila na “Fejsbuku” kako je doktor Aleksandar napastvovao Nemanju. Mirtea saznaje da je Nemanja otišao na jezero i Vera odmah kreće za njim.

U kupatilu, Tea zatiče Kostu kako se samopovređuje žiletom. Užasnuta, ona izleće iz kuće i odlazi da se vidi sa Ivanom. Sastaju se u kafiću, gde mu se ona zahvaljuje što je došao da razgovara sa njom, iako smatra da je to neprofesionalno sa njene strane.

Plače mu na ramenu i govori mu da joj je veoma teško, jer ona u Srbiji nema nikoga osim njega i Koste. On joj govori da mu se ne izvinjava, te da ne može da joj da neki savet, ali može da bude tu i da je sasluša. Bliskost je učinila svoje i njih dvoje, pod nabojem emocija, strasno se ljube.

Mada je odlučila da ode sa prijateljicom Kloi u Afriku, Anja naprasno odlučuje da se sa aerodroma vrati kući. Dočekuje je iznenađeni Vuk, kome govori da se vratila, ali mu jasno stavlja do znanja da ne želi da bude direktorka.

Vera pronalazi Nemanju na jezeru. Pita ga da li ga je doktor povredio. Utom dolazi i Marko i postavljamu isto pitanje. U napadu besa, Nemanja vrišti na njih da mu doktor nije uradio ništa. A zatim odlazi kući da spakuje stvari i govori im kako se vraća u Beograd.

Marko odvozi Nemanju na autobusku stanicu i usput iz njega izvlači priznanje da je Maks pokušao da ga poljubi, a da je to video doktor Aleksandar. O tome je hteo da porazgovara sa njim, zbog čega je ovaj burno odreagovao. Marko mu govori kako će on sve to da reši.

I dok braća sede u automobilu i pričaju, nisu ni svesni da ih iz drugog automobila posmatraju nepoznati muškarac i žena.

U drugoj sezoni domaće serije “Tajne vinove loze” uloge igraju: Sloboda Mićalović, Vojin Ćetković, Milica Zarić, Nebojša Milovanović, Vanja Nenadić, Dragan Petrović, Anita Mančić, Dara Džokić, Marko Vasiljević, Mina Obradović, Luka Grbić, Jovo Maksić, Sena Đorović, Branislav Jerković, Dragan Sekulić, Nikola Kojo…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Advertisement