Connect with us

FILM

AVATAR: PUT VODE – Pogledajte PRVI TREJLER za dugoočekivani drugi deo filma (VIDEO)

Published

on

Avatar-Put-vode

Objavljen je prvi trejler za nastavak sage “Avatar: Put vode” (Avatar: The Way of Water) o čudesnim stanovnicima zemlje Pandore, koji prikazuje nova bića – ribe koje lete, Na’vi narod i građanski rat među njima. Zoe Saldana će ponoviti ulogu Na’vi princeze Nejtiri, a Sem Vortington se, takođe, vraća kao čovek koji je postao Na’vi, Džejk Sali.

Smešten više od decenije nakon događaja iz prvog filma, “Avatar: Put vode” počinje da priča priču o porodici Sali (Džejk, Nejtiri i njihova deca), nevolji koja ih prati i bitkama koje vode da bi ostali živi i tragedije koje trpe.

Avatar-Put-vode-3

Avatar: Put vode

U režiji Džejmsa Kamerona i produkcije Kamerona i Džona Landaua, u filmu glume Zoi Saldana, Sem Vortington, Stiven Lang, Klif Kertis, Džoel Dejvid Mur, Edi Falko, Džemejn Klement i Kejt Vinslet. Sinonim za glumicu naučne fantastike je Sigurni Viver, koja će se, takođe, vratiti kao potpuno novi lik.

Podsetimo, popularno ostvarenje “Avatar”, Džejmsa Kamerona (“Terminator”, “Terminator 2”, “Alien”, “Titanik” ) je od premijere 2009. do aprila 2019. godine držao rekord sa najvećom ostvarenom zaradom, kada  ga je prestigao film “Osvetnici: Kraj igre”, međutim “Avatar” se ponovo vratio na prvo mesto, na kom stoji danas.

Jedan od razloga što je publika gotovo 13 godina čekala na nastavak, objasnio je Džejms Kameron, jeste to što je većina filma snimana pod vodom. Dugoočekivani film će publika u bioskopima moći da pogleda od 15. decembra.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement