Connect with us

TV

Ammar Mešić: Ne bih voleo da se POMIRE Nada i Strahinja! Evo i ZAŠTO…

Glumac otkriva i zašto nikada ne bi igrao Aleksu (Kanačkog) Ožegovića

Published

on

Nada-i-Strahinja-Igra-sudbine

Ljubavna priča koju su ispisali Nada i Strahinja bila je jedna od glavnih okosnica popularne domaće serije “Igra sudbine”. A i publika je navijala za njih, pogotovo što je Strahinji trebalo mnogo vremena da osvoji Nadino srce, koja je bila potajno zaljubljena u sestrinog dečka – Luku. Kada je shvatila da je Strahinja, zapravo, onaj pravi, usledili su novi problemi za ovaj par.

Nakon što je zbog posledice pada niz stepenice izgubila bebu, bilo je pitanje da li će se Nada ikada ostvariti kao majka. A onda je Ada Kanački učinila “čudo” i njih dvoje je sudbina nagradila devojčicom Ružom. Posle hepienda na kraju druge sezone, scenarista Žarko Jokanović odlučio je da njihovoj sreći pomrsi konce.

U trećem ciklusu, Nada i Strahinja su se razišli, a Ammar Mešić kaže da mu je zbog toga baš drago. Evo i zašto:

– Ništa se nije promenilo, što se tiče nas glumaca. Mi smo uigrana ekipa i dobro poznajemo likove koje igramo, kao i njihove karaktere. Naravno, ima mnogo promena, pogotovo što se tiče Nade i Strahinje, likova koje tumačimo Milica Tomašević i ja. Iskreno, meni se to baš sviđa. Dopada mi se to što za tih godinu i po dana, kolika je vremenska razlika između druge i treće sezone, kao i u stvarnom životu svašta može da se dogodi – rekao je Ammar Mešić u emisiji “Krupan kadar”.

Mladi glumac kaže da mu se posebno dopada to koliko se Nada promenila, te da Milica Tomašević ima najbolji lik u novoj sezoni:

– Svež je, potpuno nov, i zanimljiv za igru. Ceo odnos između Strahinje i nje mi je stvarno super, jer ne bih voleo da igram kako smo ponovo zaljubljeni. To sve stoji, ali imamo probleme, kao i mnoge veze i brakovi. Nadam se da ćemo ih rešiti do kraja treće sezone. Ne znam u kom pravcu idu Nada i Strahinja. Biće mnogo novina. Mišljenja publike su podeljena, ali meni je zanimljivija treća sezona, nego prethodne dve.

Iako nije u prvoj postavi, Ammar kaže da mu je drago što baš on igra Strahinju, jer sebe ne bi mogao da zamisli u ulozi glavnog junaka.

– Ne bih voleo da igram Aleksu, jer mi njegova priča kao pozitivca nije inspirativna. Taj njegov divan ljubavni odnos sa Milom, nije mi zanimljiv za igru. Pogotovo kada se vratimo na prvu sezonu, i sagledamo Strahinjinu priču. Bio je kleptoman, šaner, lopov, a onda ga je ljubav promenila, pa dok je osvajao Nadu… Tu je i njegov odnos sa ocem, majkom… Čini se da je u stalno u centru zbivanja i kako takav je zahvalan za igru.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Advertisement