Connect with us

Sadržaj epizoda

TAJNE VINOVE LOZE 2. sezona 30. epizoda: Marko na korak da OŠAMARI Andrijanu! Za ovo će joj skupo PLATITI!

U petak, 13. maja, od 20.00 na RTS 1

Published

on

Tajne-vinove-loze-2-sezona-30-epizoda-Marko-Andrijana

Tajne vinove loze 2. sezona 30. epizoda: Vuk i Ruža se sastaju sa Fejatom, čovekom sa kojim je Kosta odrastao u domu. On im priča kako Kosta nije od početka bio u domu, već je došao onog trenutka kada mu je majka umrla. Ona mu je sve ispričala o tajnom odnosu sa njihovim dedom. Vuk smatra da su to gluposti, ali Fejat mu kaže da je Kosta verovao da je plod tajne ljubavi, te da je morala da ostane sakrivena kako ne bi narušila ugled najmoćnijeg čoveka u kraju. A on ga je neizmerno cenio i čekao da se vrati, da ga izvuče iz doma.

Fejat pita Ružu i Vuka kako je moguće da se ne sećaju Koste, kada ih je stalno pratio. Posebno posle škole, kada ih je tiho, iz prikrajka, pratio do kuće. Ili bi ih samo posmatrao. Kaže im je da normalno to što ga se ne sećaju, jer su bili deca iz imućne porodice koga nisu zanimala ona koja nisu imala ništa, te da je logično što se sada raspituju za njega, kada je stekao bogatstvo.

Posle sastanka, Ruža insistira da Vuk i ona kažu ostatku porodice za ono što su saznali. Međutim, Vuk se protivi. On smatra da je majka slagala Kostu, jer je htela da mu da lažnu nadu, pa je izmislila aferu za najuticajnijim čovekom u kraju.

Marko i Andrijana se svađaju zbog toga što je doktor Aleksandar prebijen njenom krivicom. Ona mu pakosno govori kako nije nimalo čudno to što je startovao njegovog brata, jer oni se međusobno prepoznaju. Nakon toga, izaziva ga da je udari, što je Marko na korak da učini, ali je, ipak, na kraju izbacuje napolje iz kuće.

Ivan je i dalje besan što Tea ne odgovara na njegove poruke, iako ih je sve pročitala. David mu kaže da mora da ima razumevanja, jer je ona ozbiljna žena, ima posao i muža i da može mnogo toga da izgubi ukoliko bi se upustila u aferu sa njim. Savetuje mu da je pusti malo da se “ohladi”. Utom se pojavljuje Nensi, koja menju Teu. Saopštava Ivanu dokle se stiglo sa montažom, ali njega ništa ne zanima osim kada će se Tea vratiti. Nensi mu odgovara da ne zna, da joj je rekla kako ima da završi neke obaveze u Nemačkoj.

U drugoj sezoni domaće serije “Tajne vinove loze” uloge igraju: Sloboda Mićalović, Vojin Ćetković, Milica Zarić, Nebojša Milovanović, Vanja Nenadić, Dragan Petrović, Anita Mančić, Dara Džokić, Marko Vasiljević, Mina Obradović, Luka Grbić, Jovo Maksić, Sena Đorović, Branislav Jerković, Dragan Sekulić, Nikola Kojo…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Advertisement