Connect with us

Sadržaj epizoda

TAJNE VINOVE LOZE 2. sezona 31. epizoda: KOSTA je UBIO svog OCA – TADIJU TOMOVIĆA?

U ponedeljak, 16. maja, od 20.00 na RTS 1

Published

on

Tajne-vinove-loze-2-sezona-31-epizoda-B

Tajne vinove loze 2. sezona 31. epizoda: Nakon što ga je naterao da mu kaže šta mu se dešava, Stefan laže Marka da je počeo da se kocka i da je upao u probleme. Marko mu ne veruje, ali ovaj ostaje pri toj priči.

Ruža i Vuk sazivaju porodični sastanak na kojem Zorani, Lini i Jeleni saopštavaju šta su saznali o Kosti. Vuk predlaže da se svi distaniciraju od njega, dok ne otkriju istinu. Jelena se sa time ne slaže i govori mu da, dok je on bio kod Vere i rešavao svoje ljubavne jade, Kosta je bio uz nju. Zoran je, takođe, protiv Vukove ideje, jer smatra da je Kosta dobar čovek.

Jelena se sastaje sa Vukovim advokatom Simonovićem, kako bi mu predala dokumenta sa njenim predlogom oko podele imovine, koji ide u prilog njegovom klijentu. On je prijatno iznenađen, a ona ga moli da pređu na ti, nakon čega joj predlaže da zajedno ručaju.

Lina dobija napad panike, uzima lekove kako bi se smirila. Taman što je mislila da se malo smirila, ponovo joj se ukazao Šandor na vratima. A zapravo je reč o Zoranu koji se vratio kući. Ona mu kaže kako je pokušala da pređe preko toga što je učinila, ali da je Šandor svuda oko nje. Zoran joj kaže kako mogu da renoviraju kuću, da se odsele, ali da ne može da je prati čitav život nešto za šta nije kriva. Predlaže joj da porazgova sa stručnim licem, na šta ona pristaje.

Molnaru u posetu dolazi otac, koji je ranije bio inspektor u Subotici. On ga pita šta zna o Tadiji Tomoviću, budući da je bio na dužnosti 1984, kada je umro. Otac mu odgovara da Tadija nije umro, nego da je ubijen!

Lina počinje čudno da se ponaša. Dolazi kod Ruže i insistira da joj da Šandorov dosije. Ova je pita šta će joj, ali ona odbija da joj odgovara.

U drugoj sezoni domaće serije “Tajne vinove loze” uloge igraju: Sloboda Mićalović, Vojin Ćetković, Milica Zarić, Nebojša Milovanović, Vanja Nenadić, Dragan Petrović, Anita Mančić, Dara Džokić, Marko Vasiljević, Mina Obradović, Luka Grbić, Jovo Maksić, Sena Đorović, Branislav Jerković, Dragan Sekulić, Nikola Kojo…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Advertisement