Connect with us

Sadržaj epizoda

Kolo sreće 174. epizoda: Momčilo je napravio KOBNU GREŠKU! Zora je OTKRIVENA? Evo i KAKO!

Jedan potez koštao ga je svega!

Published

on

Kolo sreće 174

Kolo sreće 174. epizoda koja se emituje na TV Prva u utorak 10. maja od 21.00 napokon će raščistiti stare račune i na videlo isterati istinu. Međutim, jedna istina dospeće do ušiju pogrešne osobe. O kome li je reč?

Nemajući pojma pred kim se zapravo ispoveda, Kosta priznaje Zori da se u životu bavio svim i svačim – iznuđivao je ljude, lagao, varao, krao, ali ovo sa Marom je najgore što je ikada uradio.

Spasa i Ognjen započinju misiju spasavanja Nađe.

Momčilo nesmotrenošću može imati ogromne posledice. Njegov poverljivi telefonski razgovor čuće onaj ko bi to najmanje trebalo da čuje… Da li je reč o Eleni koja je saznala ko je u stvari Zora?

Glavne uloge u seriji “Kolo sreće” 173. epizoda tumače: Nela Mihailović, Voja Brajović, Ljiljana Dragutinović, Jadranka Selec, Ljubinka Klarić, Jana Milić Ilić, Zoran Pajić, Jelena Rakočević, Anja Mit, Jelica Sretenović, Milenko Pavlov, Goran Radaković, Andrej Šepetkovski, Vjera Mujović, Dubravko Jovanović, Tamara Radovanović, Tijana Pečenčić, Nikola Šurbanović, Miloš Đuričić, Nikola Malbaša, Ivan Zablaćanski, Ivan Ivanov, Jelena Puzić, Jovana Jelić, Dragana Đurđević, Rade Ćosić, Katarina Živković, Ivana Adžić i mnogi drugi.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Aleksandar Krstović/ Prva

Izvor Film i TV

 

 

Advertisement