Connect with us

Domaće serije

Olja Lević otkrila KOJU novu SERIJU snima POSLE IGRE SUDBINE! Iznenadićete se!

Evo o kojoj seriji je reč!

Published

on

Igra sudbine Olja Lević (1)

Olja Lević već duže od dve godine jedno je od najprepoznatljivijih domaćih TV lica, i to zahvaljujući roli Mile Galić u hit seriji „Igra sudbine„. Njena Mila prešla je dugačak put od prvih epizoda i od dobre devojke koju život nije mazio transformisala se u ženu spremnu da se bori za svoju porodicu i bližnje.

– Veoma je naporno biti deo serije kao što je „Igra sudbine„, jer snimanja traju pet dana, ponekad i po 14 sati, za šta je potrebna ozbiljna kondicija i veliko iskustvo. U početku mi je bilo mnogo teže, dosta mi je trebalo da naučim tekst i da se pripremim za scene, ali sada smo već svi ušli u likove i sve to ide mnogo lakše – poručuje lepa glumica dodajući da sada ozbiljne scene priprema kod kuće, dok neke svakodnevne samo pročita dan pred snimanje, a uči na setu.

– Veoma je izazovno, jer dobijete 20 strana teksta koji treba da snimite tog dana. Sve su to mahom dijalozi. Pošto sam jedna od glavnih uloga to znači da me ima u gotovo svakoj sceni, pa je sa tim obaveza još veća. Ipak, sada smo već naučili jedni na druge, dugo radimo zajedno i sve to ide mnogo lakše. Za nas je to postao život tako da izgleda kao da snimamo neki svakodnevan razgovor i znamo šta će onaj drugi da izgovori i kako će da reaguje. Ipak, reč je ogromnom broju strana tako da ume da bude iscrpljujuće – kaže Olja, otkrivši i koje scene najviše voli da snima.

– To su definitivno one kada snimamo Pančetoviće, jer to okruženje već svi doživljavamo kao dom, nekako je porodična atmosfera i zaista uživamo u njima. Kada smo završili snimanje prethodne sezone, i kada smo mislili da neće biti nastavka uvek su mi uspomene iz tih scena izazivale suze. Mnogo će mi nedostajati Debeljko i Nada i ti trenuci kada neko od nas zaboravi tekst. Uvek mi krenu suze kad se setim atmosfere u tim trenucima i našeg smeha – iskrena je glumica.

Međutim, iako se serija i dalje snima, Olja razmišlja o novim projektima. Tako je pre nekoliko meseci uz zadršku najavila da bi moglo da dođe do toga da nastavi sa svojom rolom u medicinskoj seriji „Urgentni centar“ čija se peta sezona snima ovih dana, ali da je verovatnoća da se to dogodi mala zbog obaveza na setu „Igre sudbine“. Ipak, izgleda da se prostora za paralelan rad na obe serije konačno pojavio budući da je Olja nešto kasnije potvrdila da će se definitivno ove godine pojaviti i u nastavku „Urgentnog centra“.

Međutim, prema Oljinim rečima, to možda i ne bude jedina nova serija u kojoj ćemo je gledati.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo Prva IMDb/Aleksandar Krstović

Izvor Film i TV/Hype TV

 

Advertisement