Connect with us

TV

KAKO NAM JE OVO PROMAKLO? Sara Berger iz “Igre sudbine” igrala je u ovim HIT SERIJAMA! (FOTO+VIDEO)

Iznenadićete se kada pročitate gde smo sve gledali Ivanu Panzalović

Published

on

Glumica Ivana Panzalović proslavila se ulogom profesorke u humorističkom serijalu “Kursadžije”, koji se godinama prikazivao u sklopu muzičkog šou-programa “Grand šou”.

Atraktivnu brinetu, koja je pre nekoliko godina “šetala” kratku, mušku frizuru, gledamo od treće sezone u popularnoj domaćoj sapunici “Igra sudbine”. Predstavlja nam se kao psihoterapeutkinja Sara Berger, koja pokušava da izleči Luku Kanačkog trauma prouzrokovanim razvodom od Une.

Mada je svi vezuju za “Kursadžije”, Ivana Panzalović ostvarila je uloge i u veoma popularnim domaćim serijama. Među njima su “Montevideo, Bog te video”, gde je igrala Daninu devojku.

Ivana-Panzalovic-Montevideo-Bog-te-video

Ivana Panzalović u seriji „Montevideo, Bog te video“

Osim hit ostvarenja Dragana Bjelogrlića, Ivana se pojavila i u serijama “Folk” (njen provokativni nastup možete da pogledate u video-klipu ispod), “Sinđelići”, “Urgentni centar”, “Crveni mesec”, “Tri muskarca i tetka”, “Čudne ljubavi”, “Pevačica” i “Ubice mog oca”.

Međutim, pored brojnih uloga u filmovima i serijama, Ivanu nažalost pamtimo i po tragičnom dešavanju 2017. godine kada je njen tadašnji partner, prestižni hirurg, pokušao da je ubije, tako što je iz vatrenog oružja pucao u nju. Ivana je preživela, a on je izvršio samoubistvo.

Iako je doživela traumu, to je nije omelo da nastavi da živi punim plućima i posveti se poslu, a sudeći po objavama na Instagramu, Ivana ima i bogat društveni život.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Advertisement