Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE Otkrivamo: Evo KO je IRMA LATAS, i KAKO je Olegova sestra povezana sa NIKŠOM!

Novi problemi na horizontu!

Published

on

Igra sudbine Irma

Igra sudbine ponovo je dodala GAS. I to u trenutku kada je radnja već zakomplikovana do te mere da niko nije mogao ni naslutiti u kom pravcu bio ona mogla poći u narednoj „krivini“. A onda je u toj ludoj vožnji u kojoj kočnice ne škripe, jer je produkcija popularne serije očigledno rešila da više ne koči, već da samo pojačava tempo dodajući nove likove, zaplete, muke i probleme, iza naredne okuke iskočila ona – Irma Latas.

Sestra Olega Latasa i majka simpatičnog dečaka i devojčice koje Oleg čuva od početka treće sezone, jer Irma nije mogla da se stara o njima. A sada saznajemo i zašto – bila je u zatvoru. A to, ispostavilo se, veoma dobro zna i Jasna, Adina odana služavka. Baš kao i Una Zvrk. Ali, da sada ne bismo širili priču dalje, pozabavićemo se time – ko je Irma.

Vidimo da je Irma nasledila nesrećnu popustljivost njene i Olegove majke, te je u dosluhu sa Nikšom i direktno potčinjena njegovom najodanijem saradniku – Ljušturi. On joj je naložio da po cenu svega mora da dobije svoju decu nazad i da time nanese još jedan udarac porodici Kanački sa kojom je Oleg blisko povezan.

Situacija se dalje komplikuje jer se postavlja pitanje na koji način su Jasna, Una Zvrk, Oleg i Irma u stvari povezani, i kakva tajna se krije iza veze Olegove i Irmine majke sa Nikšom? Čime ih on to drži u šaci? I na koji način oni mogu direktno da ugroze Adu Kanački i njenu porodicu.

Inače, lik Irme tumači glumica Aleksandra Belošević, diplomirana glumica Akademije umetnosti Novi Sad u klasi profesora Ljuboslava Majere, dok je diplomu mastera stekla pod mentorstvom reditelja Harisa Pašovića.

Aleksandra igra u Srpskom narodnom pozorištu i SKC „Fabrika“ Novi Sad, i pozorištu “Pinokio” u Beogradu.

Predstave: „Ćelava pevačica“, „Život na visokoj nozi“, „Mravlji metež“ “Brak mrak”, “Ribarske svađe”…

Film: „Branio sam Mladu Bosnu“, serije Sinđelići “Santa Maria della Salute”, “Jutro će promeniti sve”…

Dugogodišnji predavač glume u školi mjuzikla “Eudven” i saradnik na radionicama iz oblasti dramskih umetnosti sa sestrom Tamarom.

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Olja Lević, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Danica Maksimović, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Snežana Savić, Milica Tomašević, Ammar Mešić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Daniela Kuzmanović, Milan Bosiljčić, Danina Jeftić, Bojana Grabovac, Jugoslava Drašković, Lidija Vukićević, Tijana Maksimović, Ivan Tomić, Saša Joksimović, Stojan Đorđević, Marko Jovičić, Arsenije Tubić, Kristina Savić, Elvira Aljukić…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo Prva IMDb/Aleksandar Krstović

Izvor Film i TV

Advertisement