Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE ŠEST glumaca kojih više NEMA U SERIJI, a to nismo NI PRIMETILI! Gde su Matija i Maksim?

Pavle Jerinić i Saša Joksimović nisu jedini!

Published

on

Igra sudbine

Igra sudbine posle dve godine i kusur meseci dogurala je do verovali ili ne, skoro 500 epizoda. Tokom ove tri sezone u životima Kanačkih, njihovih prijatelja, ali i neprijatelja izdogađalo se sve moguće i nemoguće, a naslućujemo da zgodama i nezgodama tu nikako nije kraj! Prava uzbuđenja – tek slede.

Kada je reč o „Igri sudbine“ dve stvari ne mogu se osporiti. Fenomenalan rejting koji ne pada ni posle skoro tri godine emitovanja, ali i verovatno najduži spisak glumaca, glavnih i sporednih, koji su prodefilovali kroz ovu seriju.

I dok nam je za neke jasno kako i zašto su napustili seriju, morali smo primetiti da su neki iz popularnog TV hita jednostavno „isparili“, i to neprimetno.

Una Hristić, Dijana Erski, Doda, Nora, pa i Časlav, svoje ispisnice pokupili su uredno na „izlaznom“ šalteru iz serije. Međutim, ima i onih likova koji su ovaj šalter preskočili, ili su naprosto njihove priče ugašene bez veće pompe. Pa, da vidimo o kojim glumcima i likovima je reč.

Matija

Igra sudbine Matija

Iako je Matija trenutno na lečenju u Londonu, činjenica je da ga u seriji nema već duže vreme. Istina, kada je neko u komi, a sada saznajemo da je i zanemeo, teško da je pogodan za kadar, ali da li je Matijina bolest samo usputna stanica ka izlasku glumca Pavla Jerinića iz serije. Da li je njegova oproštajna poruka od Sofije koju smo čuli dok ju je Matija preslušavao u automobilu u stvari bio i oproštaj Pavla Jerinića od serije „Igra sudbine“? Ili se sudbina ovog lika još nalazi pod znakom pitanja, budući da se Matija ipak oporavio, probudio iz kome, a njegova bolest nije prešla u dalji teži stadijum? Hoće li se Matija ipak vratiti u seriju?

Maksim

Sasa-Joksimovic

Maksim je hrabro zakoračio u novu sezonu, a njegov lik, obećao nam je mnogo novih zapleta u kojima bi bio povezan i sa Galom. Međutim, Maksim je iznenada nedavno otputovao za London sa Matijom i već neko vreme nije deo serije „Igra sudbine“. Imena oba glumca i dalje stoje u odjavnoj špici serije zbog čega donekle pretpostavljamo da njihova priča nije završena, ali činjenica je da njihovih likova u seriji – nema. Hoće li se Pavle Jerinić i Saša Joksimović vraćati u seriju?

Ministarka Mileva Tankosić

Lidija Vukićević

Prevrtljiva Milevica još jednom je promenila stranu. Međutim, pokazalo se da je prilazak Nikši Korlatu za njenu budućnost bio fatalan, jer je vrcava državna službenica sumnjive prošlosti, Vukašinova bivša, Žaklinina mati i Vidova tašta naprosto – isparila iz serije. Da li je i Lidija Vukićević napustila „Igru sudbine“ preko noći – bez traga, glasa i velike pompe.

Janko

Igra sudbine Janko

Još jedan od junaka koji nije nastavio svoje putešestvije u seriji je i Janko, kom su presudile tamne sile podzemlja. Iako je za Janka jasno kako i zašto je napustio seriju, on je jedan od likova koji su „Igru sudbine“ takođe napustili bez veće pompe. Ipak, kada je reč o glumcu Miljanu Davidoviću, jedno je sigurno – on se neće vraćati u seriju.

Stana Dželetović

Igra sudbine 352

Viša inspektorka Stana Dželetović, imamo osećaj jedna je od kolateralnih grešaka velike seče likova na granici druge i treće sezone serije „Igra sudbine“. Lik koji je dočarala glumica Mina Lazarević jednostavno je ugašen, a o Stani više niko i ne govori. Kako je Stana završila svoj život u „Igri sudbine“, možda saznamo u nekoj od narednih epizoda, a možda nam je tokom ovog trogodišnjeg TV maratona to negde i promaklo. Sve u svemu – Stane više nema.

Zvonimir Lagatore

Donkin verni i odani nestašni Zvonko nije nastavio sa svojim manipulacijama u novoj sezoni. Glave su mu došle italijanske grofice srpskog porekla koje su „provalile“ njegove planove i osujetile mu ideju da ih dovede do prosjačkog štapa. Time je Miloš Vlalukin završio svoju sudbinu u „Igri sudbine“. Međutim, scenarista nam je ostao dužan objašnjenje za neobičnu vezu koju su imali Zvonimir i Matija. Kakav je bio njihov odnos i da li su Matijine sklonosti ka muškarcima umrle sa Zvonkom?

Znate li vi za još neki lik iz popularne sapunice koga više nema na malim ekranima, a da to nismo ni primetili?

 

Advertisement