Connect with us

Sadržaj epizoda

TAJNE VINOVE LOZE 2. sezona 34. epizoda: Kosta zatiče Anju kako mu PRETURA po stvarima! Evo šta je PRONAŠLA

U četvrtak, 12. maja, od 21.00 na Superstar TV

Published

on

Tajne-vinove-loze-2-sezona-34-epizoda

Tajne vinove loze 2. sezona 34. epizoda: Vuk je u potrazi za novim direktorom za svoju vinariju. Razgovara sa čovekom koji je postigao veliki uspeh u vinariji Dragić, dok se nije pojavio Dragić Mlađi.

Vera javlja Vuku da privode kraju berbu. Kaže mu su uspeli da pronađu Maneta Krstića, ali ne i da stupe u kontakt sa njim. On joj predlaže da dođe u Suboticu i organizuje potragu za njim, ukoliko je u blizini.

Marko se raspituje kod devojke iz kafića da li je viđala zajedno Stefana i Denisa. Ona mu otkriva da jeste i da su upravo zajedno otišli negde. Nedugo potom, Marko kreće u potragu za njima.

U mraku Kostine kuće, Anja pretura po njegovoj arhivi. Pronalazi dokumenta o njenom pradedi Tadiji Tomoviću. Posebnu pažnju joj privlači članak iz novina, čiji naslov glasi: “Vinarija Tomović se diže iz pepela”. Anja ne sluti da je Kosta posmatra, koji zatim izlazi iz mraka i pozdravlja je.

Tajne-vinove-loze-34-epizoda-B

Tajne vinove loze 34. epizoda

U drugoj sezoni domaće serije “Tajne vinove loze” uloge igraju: Sloboda Mićalović, Vojin Ćetković, Milica Zarić, Nebojša Milovanović, Vanja Nenadić, Dragan Petrović, Anita Mančić, Dara Džokić, Marko Vasiljević, Mina Obradović, Luka Grbić, Jovo Maksić, Sena Đorović, Branislav Jerković, Dragan Sekulić, Nikola Kojo…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Advertisement