Connect with us

Domaće serije

Tajne vinove loze: LINA je ponovo PSIHIČKI POTONULA, ali je DONELA ODLUKU! Evo šta je REŠILA…

Zorana će šokirati ono što će mu žena reći

Published

on

Tajne-vinove-loze-Lina

Uprkos podršci koju joj pruža Zoran, kao i njegova sestra Ruža, Lina u novim epizodama serije “Tajne vinove loze” ne može da se pomiri sa činjenicom da je ubila čoveka. Teško se nosi i sa grižom savesti, pa je Šandor na svakom ćošku progoni. Noćima ne može da spava, sanja košmare.

Zoran joj je rekao da bi trebalo da potraži stručnu pomoć. Uveren je da će kroz razgovor, kao što je on uspeo u udruženju anonimnih alkoholičara, njena duša pronaći mir.

I Lina je pomislila da bi joj, možda, bilo bolje da se nekome izjada. Smislila je i sa kim bi mogla da podeli svoju tugu. Od Ruže je tražila da joj preda Šandorov dosije, koji joj je doneo njen prijatelj advokat. Među papirima u dosijeu, Lina je pronašla kontakt žene koju je Šandor, takođe, zlostavljao.

Pozvala ju je i predložila joj da se vide, upoznaju i porazgovaraju. Sonja je prihvatila njen poziv, pa su se našle u jednog dana. Odmah po upoznavanju, Lina joj se požalila da slabo spava, da sanja košmare i da svuda vidi Šandora. Sonja joj kaže da se isto tako i ona osećala, te da i dalje ima emotivne lomove, ali da je naučila da živi sa tim. Teši je kako će se i ona navići.

Ali, podrška koju joj je pružila Sonja, Lini nije bila dovoljna. Ponovo se povukla u sebe, što je Zorana uznemirilo. On joj govori kako ne sme ponovo psihički da klone i da mora sa njim da podeli šta god da joj se dešava, ma koliko joj je teško. Lina mu govori kako je definitivno donela odluku šta će dalje sa životom. Prijaviće se policiji da je ubila Šandora.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Advertisement