Connect with us

STARS

MINA LAZAREVIĆ ceo život KRIJE svoje PRAVO IME! Evo kako se stvarno ZOVE…

Glumica kaže da joj ne pristaje kršteno ime, zbog čega ga je promenila

Published

on

Junaci našeg doba

Otkako je pre više od 20 godina osvojila srca publike kao Čupka u seriji Porodično blago, šarmantna Mina Lazarević čest nam je gost na malom ekranu. Međutim, mnogi gledaoci ne znaju da je Mina samo njen nadimak.

Glumica Mina Lazarević (46) od početka karijere važi za jednu od omiljenih domaćih glumica, kako pozorišne, tako i televizijske publike, a u poslednje vreme nas zasmejava ulogom inspektorke Stane Dželetović u seriji “Igra sudbine”.

Ona spada u poznate ličnosti koje čuvaju svoju intimu daleko od medija, ali poneki detalj o njenom životu povremeno dospe do javnosti.

Tako znamo da je Mina Lazarević ponosna mama troje dece – sinova Luke i Marka i ćerke Ive, a pre nekoliko godina pisalo se i o njenom razvodu od baletskog igrača Gorana Stanića, koji je zbog nasilja u porodici osuđen na godinu dana kućnog pritvora.

Mina nikada nije previše pričala o svom životu i puštala je svoje uloge i talenat da dođu do izražaja, pa je mnogima tako promaklo da ime pod kojim je znamo više od dve decenije njeno pravo. Naime, Mina je samo nadimak, a mnogi nisu primetili da je još u uvodnoj špici serije “Porodično blago” stajalo da Čupku igra – Mirjana Lazarević.

Kako je glumica jednom prilikom istakla, ona ne smatra da joj stoji njeno pravo ime.

– Koren reči Mirjana je “mirna”, “krotka”, “smerna”, što ja definitivno nisam. Krotka i smerna umem da budem, ali mirna ne. Što je rekao moj profesor, a sada me Nada Blam podsetila na to, ja sam žena sa hiljadu lica – rekla je jednom prilikom glumica.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Advertisement