Connect with us

Domaće serije

TAJNE VINOVE LOZE Sledi NAJVEĆI ŠOK! Verini roditelji su UBILI Vukovog DEDU?

Istina koju krije Verina prošlost mnogo je gora od svega što je mogla i da zamisli

Published

on

Tajne-vinove-loze-Verini-roditelji

Tajne vinove loze nezaustavljivo hrleći epizodu za epizodom ka kraju druge sezone otkrivaju da ništa nije kako se čini i kako smo slutili. Istina je mnogo gora, a za glavne junake ona krajnja i najvažnija biće poput groma koji bi mogao zauvek da rasprši njihove snove i da im uništi živote.

Zahvaljujući ocu inspektora Molnara koji je otkrio nepoznate detalje o noći u kojoj je umro Tadija Tomović, i bacio novo svetlo na smrt Vukovog, Ružinog i Zoranovog dede, i Kostinog oca na korak smo velikoj istini koja bi mogla sve da promeni.

Međutim, da ne žurimo. Vratimo se korak unazad. Na korak u kom smo ustanovili ko je stvarno ubio Tadiju Tomovića. Kao što smo u ranijem tekstu otkrili, to izgleda nije bio Kosta, iako bi on imamo sasvim opravdan razlog da bude osumnjičeni. Bes koji gaji prema Tadiji jer ga nije priznao za sina bio povod dovoljan svakom policajcu da upravo mladog Jeremića strpa iz rešetaka.

Ipak, inspektor koji je to mogao da uradi, znao je pravu istinu. Znao je ko je zasita ubio Tadiju Tomovića, jer je on njegovim istinskim ubicama obezbedio alibi i spasao im živote. Bio je to Mane Krstić. Po svemu sudeći upravo je on prikrio dokaze i oslobodio sumnje Nikolu Bovana i Jelicu krivice za ubistvo Tadije Tomovića.

Međutim, postavlja se pitanje – gde su oni nestali? Na koji način su dva živa bića isparila sa lica zemlje ne ostavivši za sobom ni traga, više se nikad ne pojavivši u Subotici i na severu Srbije? Kako, osim ako nisu – promenili identet, zaboravili na svoje bivše živote, seli u kola i sa ćerkicom na zadnjem sedištu se zaputili u potpuno nepoznatu budućnost? Ka novom mestu i životu, gde ih niko neće poznavati i gde će sve započeti ispočetka. Noseći sa sobom samo breme zločina koji su počinili, i – šušku. Recept koji je na istoku Srbije u Negotinu jednoj staroj sorti vina dao potpuno novi ukus. Da li su Nikola Bovan i Jelica u stvari niko drugi do Verini roditelji? Da li je to velika tajna koju krije Verina prošlost?

Da li su njeni roditelji ti koji su ubili Vukovog DEDU?

Veliki rasplet tek sledi!

 

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin

Izvor Film i TV

Advertisement