Connect with us

Domaće serije

TAJNE VINOVE LOZE Otkrivamo: Evo KO je ubio TADIJU TOMOVIĆA!

Ko je kobne večeri bio u domu Tomovića?

Published

on

Tajne-vinove-loze-Tadija-Tomovic

Tajne vinove loze polako klize ka velikom finalu druge sezone, baš kao što vino od bagrine klizi niz grlo – tragajući za istinama skrivenim u duši i prošlosti. Iako je do kraja ostalo tek nekoliko epizoda zapleta je sve više. Kulminacija je pred nama, a odgovor na ključno pitanje bliži je nego ikad. Ko je ubio Tadiju Tomovića, i koju tajnu krije šuška Smiljanića?

Osumnjičenih je više nego ikad! Prvoosumnjičeni do sada je bio niko drugi do Kosta. Kao što smo videli u poslednjoj epizodi emitovanoj na kanalu Superstar, Kosta je dana kada je Tadija umro (navodno od infarkta) posetio njegovo imanje.

Razgovarali su o prilično napetoj temi, o tome da ga Tadija prizna za sina, budući da je stari Tomović spavao sa njegovom majkom, nakon čega je ona zatrudnela. Umesto da ga sasluša i prihvati, Tadija je ismejao njegovu majku i poručio mu da se to nikada neće dogoditi jer je njegova majka bila žena lakog morala, i da on samo želi da se domogne njegovog novca i nasledstva.

To da je Kosta tog dana došao na imanje Tomovića nije prošlo neprimećeno, i sasvim opravdano bi se upravo Kosti moglo pripisati ubistvo Tadije, koje su inspektor Mane Krstić i njegovi saradnici predstavili kao nesrećan slučaj i već sutradan sve zataškali.

Međutim, istina se krije u vinu, a u slučaju serije „Tajne vinove loze“ ta istina je sakrivena dublje nego ikada.

Naime, šta ako je Kosta Jeremić samo žrtva nesrećnog sticaja okolnosti i kolateralna šteta mnogo kompleksnije situacije koje nije bio ni svestan, a koja se odvijala uporedo sa njegovom poseti Tadijom?

Šta ako se iza ubistva Tadije Tomovića krije neko potpuno drugi, njemu mnogo bliži? Neko ko je tajni recept za šušku zahvaljujući kojoj je bagrina kasnije dobila kultni status želeo samo za sebe? Šta ako u kući Tadije Tomovića te večeri nije bio Kosta, i ako nije bila samo jedna osoba, i ako sve nije bio slučaj već namera i pravo ubistvo. Zločin iza kog stoje upravo Nikola Bovan i Jelica, koja je, kako smo videli, rođena sestra Maneta Krstića?

Inspektora koji je prikrio ubistvo Tadije Tomovića, i njegove prave ubice – Nikolu Bovana i Jelicu! Brata koji je učinio sve da sačuva život rođene sestre.

Sasvim je moguće da je Tadijina smrt bila nesrećan slučaj, i da je rezultat njegove svađe sa Jelicom i Nikolom, ali ubistvo je ubistvo, bilo ono iz nehata ili sa namerom. A Nikola i Jelica, sasvim sigurno, ubice su za kojima tragaju Molnari!

Čaša „Tajni vinove loze“ sve je bliža praznija, a na njenom dnu krije se VELIKA ISTINA! Ko je ubio Tadiju Tomovića!

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin

Izvor Film i TV

Advertisement