Connect with us

Sadržaj epizoda

Tajne vinove loze 2. sezona 35. epizoda: LINA je PRIZNALA da je UBILA Šandora! Molnar je doneo odluku…

U petak, 20. maja, od 20.00 na RTS 1

Published

on

Tajne-vinove-loze-35-epizoda-Lina

Tajne vinove loze 2. sezona 35. epizoda: Molnar pita Linu i Zorana zašto su došlo kod njega. Pretvara se da ne razume o čemu se radi, ali kada Lina počne da mu se ispoveda, on je zaustavlja i govori joj da sve zna.

Inspektor kaže kako mu se sve sklopilo. Bilo mu je dovoljno da pogleda njih i salaš i da mu se sve kockice slože. Voleo bi da to nije bila Lina, niti neka druga žena protiv koje je Šandor počinio zločin. Govori im kako njega više nema, ali i to da on nije osoba koja bi mogla da se rehabilituje u zatvoru, niti da se pokaje.

Siguran je da bi Šandor takve stvari radio do poslednjeg dana. Kaže joj da ne zna kako može sebi da pomogne, predlaže joj da se ispovedi u crkvi ili porazgovara sa psihijatrom. Što se njega tiče, oni nisu bili u policijskoj stanici. Zoran mu se zahvaljuje, ali on mu kaže da je to najmanje što je mogao da uradi.

Kosta pokušava da se približi Tei, ali ona mu govori kako ne mogu više ovako i da moraju da vide šta će da rade. On je pita da li namerava da ga ostavi zbog Ivana. Tea mu govori da bi mu možda bilo lakše da je u pitanju Ivan ili neko drugi, jer bi moga to da reši, a zapravo se radi o njemu. On joj obećava da će ispuniti ono što je tražila od njega, ali da pre toga mora nešto da završi, što se njoj nikako ne dopada.

Tajne vinove loze 2. sezona 35. epizoda: Anja saznaje bolnu istinu

Anja odlazi kod Ruže i otvoreno je pita da li je Tadija silovao Kostinu majku. Budući da joj je tetka oćutala na pitanje, Anja dolazi do zaključka da je silovao i druge žene.

Govori joj kako ne može da veruje šta se dešava u njenoj porodici. Njen pradeda, koga su dizali u nebesa, silovao je žene, deda joj je bio kriminalac, stric joj je alkoholičar i nema nikakav odnos sa sinom, njen otac nije ni znao da ima sina i bio je optužen za ubistvo, a njega tetka koja sve vreme to prikriva.

Ruža joj govori da ništa drugo nije mogla, osim da se ceo život trudi da ih zaštiti. Kaže joj da je to njena krv, njeni koreni i da ne može da pobegne od njih, kao što ni ona nije uspela.

Nakon što je priznao Marku da je radio sa Denisom i da su preko njih krijumčarili kokain, Stefan mu kaže da će učiniti sve što zatraži. Uz njegovu pomoć, policija za organizovani kriminal hapsi Denisa.

Jelena govori Vuku da nikada nikog nije volela kao njega, ali da će pružiti šansu Simonoviću da je usreći. On joj se izvinjava jer nije uvek bio dobar suprug, a Jelena mu kaže da imaju divnu ćerku i uspomene, te da je sada vreme za nove.

Na Ružino pitanje šta želi od Tomovića, Kosta joj odgovara kako traži porodicu. Ona mu govori kako je ljudima kao što su on i Radule to nedostižan san.

U drugoj sezoni domaće serije “Tajne vinove loze” uloge igraju: Sloboda Mićalović, Vojin Ćetković, Milica Zarić, Nebojša Milovanović, Vanja Nenadić, Dragan Petrović, Anita Mančić, Dara Džokić, Marko Vasiljević, Mina Obradović, Luka Grbić, Jovo Maksić, Sena Đorović, Branislav Jerković, Dragan Sekulić, Nikola Kojo…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Advertisement