Connect with us

Sadržaj epizoda

IGRA SUDBINE 494. epizoda: Zaviši je konačno ODZVONILO! Stiže mu DŽELAT! Evo i KO!

Ko će Zaviši stati na put?

Published

on

Igra sudbina 494

Igra sudbine 494. epizoda koja se emituje na TV Prva u ponedeljak, 16. maja od 20.00 doneće nam konačno razrešenje misterije koja muči Adu Kanački već godinama. Da je Nikša ubio Adinog brata Dalibora, već nam je poznato, ali ostaje pitanje – gde je i kako je nestala Milka? Odgovor na to pitanje ne zna čak ni Nikša.

Međutim, možda ga zna Ljuštura. Jer upravo on je taj koji izgleda da zna Vasilisinu veliku tajnu. Naime, on joj kaže da zna da je ubila jednu ženu. Da li je reč upravo o Milki? Da li se Vasilisa rešila Milke zbog ljubomore, jer nije mogla da prihvati to da deli Nikušu sa bilo kim. A pogotovo ne sa Milkom.

Baš zbog toga Vasilisa sada ne podnosi ni Nadu. Sprema li se Nadi ista sudbina?

Zahvaljujući Jamezdinu, Aleksa će saznati nešto što mu je Mila prećutala. A to je – da se sastala sa Barbarom!

Oleg otkriva Aleksi ono što ga najviše plaši. Hoće li Irma prodati decu da bi dobila drogu?

Posle silnih zlodela, Zaviši je izgleda konačno odzvonilo! Vukašin je došao da naplati sve njegove grehe. Prema svima. A pogotovo prema Uni Zvrk!

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Olja Lević, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Danica Ristovski, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Snežana Savić, Milica Tomašević, Ammar Mešić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Daniela Kuzmanović, Milan Bosiljčić, Danina Jeftić, Bojana Grabovac, Jugoslava Drašković, Lidija Vukićević, Tijana Maksimović, Ivan Tomić, Saša Joksimović, Stojan Đorđević, Marko Jovičić, Arsenije Tubić, Kristina Savić, Elvira Aljukić…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo Prva IMDb/Aleksandar Krstović

Izvor Film i TV

Advertisement