Connect with us

Sadržaj epizoda

Tajne vinove loze 2. sezona 36. epizoda: Vuk i Vera TRAGAJU za MANETOM, ne znaju da ih on PRATI!

U ponedeljak, 16. maja, od 21.00 na Superstar TV

Published

on

Tajne-vinove-loze-36-epizoda

Tajne vinove loze 2. sezona 36. epizoda: Marko odlazi kod Andrijane. Ona ga dočekuje sva razdragana. Kaže mu da je čula šta se dogodilo sa Denisom i Stefanom, ali se nada da on nije u problemu.

On je pita da li joj liči na nekoga ko je u problemu, a zatim joj kaže kako nije zbog toga došao. Utom se pojavljuje njen otac i govori joj kako je Marko došao zbog njega.

Ruža razgovara sa Kostom. Kaže mu kako mora da zna šta se dogodilo onog dana kada je otišao kod Tadije, posle čega se dogodilo ubistvo.

Vera i Vuk su u potrazi za Manetom Krstićem. Odlaze na adresu gde im je rečeno da živi, ali, izgleda, da ga ne pronalaze tamo. Ono što njih dvoje ne znaju jeste da ih Mane sve vreme prati i drži na oku.

U drugoj sezoni domaće serije “Tajne vinove loze” uloge igraju: Sloboda Mićalović, Vojin Ćetković, Milica Zarić, Nebojša Milovanović, Vanja Nenadić, Dragan Petrović, Anita Mančić, Dara Džokić, Marko Vasiljević, Mina Obradović, Luka Grbić, Jovo Maksić, Sena Đorović, Branislav Jerković, Dragan Sekulić, Nikola Kojo…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Advertisement