Connect with us

Sadržaj epizoda

Tajne vinove loze 2. sezona 37. epizoda: ŠOK! Nikola Bovan je Verin OTAC! Evo šta je radio kod Tadije…

U utorak, 17. maja, od 21.00 na Superstar TV

Published

on

Tajne-vinove-loze-37-epizoda

Tajne vinove loze 2. sezona 37. epizoda: Mirtea poziva Veru, koja se još nalazi u Subotici, i govori joj kako se setila odakle zna Maneta Krstića. Vera joj odgovara da i ona sada zna istinu o Krstiću, a zatim joj spušta slušalicu.

U 1984. godini, vidimo Verinog oca kako razgovara sa Tadijom Tomovićem. Vukov deda ga pita da li je to njegova specijalna šuška koju mu je doneo. On mu odgovara da jeste, a Tadija mu kaže da će proveriti da li je toliko dobra kao što kaže.

Ukoliko jeste, imaće pune ruke posla. Još mu govori da ko god da je radio sa Tadijom Tomovićem, taj u životu više nije imao problema. Ispostavlja se da je Verin otac Nikola Bovan.

Vuk odlazi kod Koste i pita ga otvoreno zašto je ubio njegovog dedu Tadiju. Kosta mu govori kako ne razume o čemu ovaj priča. Međutim, Vuk ne odustaje. Govori mu kako zna da ga je on ubio i da je uz pomoć Maneta Krstića sve zataškao.

U drugoj sezoni domaće serije “Tajne vinove loze” uloge igraju: Sloboda Mićalović, Vojin Ćetković, Milica Zarić, Nebojša Milovanović, Vanja Nenadić, Dragan Petrović, Anita Mančić, Dara Džokić, Marko Vasiljević, Mina Obradović, Luka Grbić, Jovo Maksić, Sena Đorović, Branislav Jerković, Dragan Sekulić, Nikola Kojo…

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Advertisement